Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ανανεώνει το συμβόλαιο με Ελ Αραμπί

Ολυμπιακός: Ανανεώνει το συμβόλαιο με Ελ Αραμπί
Ολυμπιακός: Διοίκηση και Ελ Αραμπί αναμένεται να συζητήσουν την Πέμπτη το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του παίκτη στους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός θέλει να ολοκληρώσει το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του Ελ Αραμπί μέχρι την Πρωτοχρονιά. Η διοίκηση μαζί με τον παίκτη αναμένεται να συζητήσουν την ανανέωση της συνεργασίας του, με το θέμα να «κλείνει» την Πέμπτη (30/12). Οι δύο πλευρές φαίνεται πως θα προχωρήσουν σε αμοιβαίες υποχωρήσεις ώστε να βρεθεί η «χρυσή» τομή.

Όπως αναφέρει το «Φως των Σπορ» ο Μαροκινός επιθετικός, που θέλει να παραμείνει στην ομάδα, αναμένεται να πέσει λίγο στο οικονομικό, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» από την πλευρά τους θα τους προσφέρουν το «κλειστό» διετές συμβόλαιο που θέλει. Το συμβόλαιο του Ελ Αραμπί -που έχει σημειώσει 51 γκολ σε 82 ματς την τριετία που βρίσκεται στον Πειραιά- λήγει το προσεχές καλοκαίρι και αν οι δύο πλευρές δεν τα βρουν, τότε ο παίκτης μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει από την 1η Ιανουαρίου.

Λίγα λόγια για τον Ελ Αραμπί

Ο Γιούσεφ Ελ-Αραμπί είναι Μαροκινός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός για τον Ολυμπιακό. Γεννημένος στη Γαλλία, επέλεξε να εκπροσωπεί το Μαρόκο σε διεθνές επίπεδο, κάνοντας το ντεμπούτο του το 2010. Εκπροσώπησε τη χώρα σε τρεις διοργανώσεις του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής (2012, 2013 και 2017).

Στις 6 Ιουλίου 2019, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, επιστρέφοντας στην Ευρώπη μετά από τρία χρόνια στο Κατάρ. Έκανε το ντεμπούτο του στη Σούπερ Λιγκ στις 24 Αυγούστου, σημειώνοντας το μοναδικό γκολ στην εντός έδρας νίκη εναντίον του Αστέρα Τρίπολης, με πέναλτι στο 7ο λεπτό. Τρεις μέρες αργότερα, σημείωσε και τα δύο γκολ στη νίκη με 2-1 επί της Κρασνοντάρ στον επαναληπτικό αγώνα των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου η ομάδα προκρίθηκε στους ομίλους με συνολικό σκορ 6-1.

Στις 11 Δεκεμβρίου 2019, ο Ελ Αραμπί σημείωσε το μοναδικό γκολ, με πέναλτι, εναντίον του Ερυθρού Αστέρα στον τελευταίο αγώνα του ομίλου Β του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Ολυμπιακό να εξασφαλίζει μία θέση στο Γιουρόπα Λιγκ εις βάρος της σερβικής ομάδας. Στις 12 Ιανουαρίου 2020, σημείωσε χατ τρικ στην εκτός έδρας νίκη με 4-0 επί της Λαμίας.

Στις 27 Φεβρουαρίου 2020, ο Ολυμπιακός έπαιξε τον δεύτερο αγώνα του γύρου των 32 στο Emirates Stadium, όπου ο Ελ Αραμπί σκόραρε στο 119ο λεπτό της παράτασης για να αποκλείσει την Άρσεναλ από το Γιουρόπα Λιγκ στα εκτός έδρας γκολ.[19] Στις 28 Ιουνίου 2020, σκόραρε στη νίκη με 2-1 εναντίον της ΑΕΚ, με τον Ολυμπιακό να εξασφαλίζει τον 45ο τίτλο πρωταθλήματος, τον πρώτο μετά από τρία χρόνια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments