Πολιτική

Οικονόμου για Τσίπρα: “Λασπολογεί, υβρίζει και αμφισβητεί τη δημοκρατική λειτουργία”

Οικονόμου για Τσίπρα:  “Λασπολογεί, υβρίζει και αμφισβητεί τη δημοκρατική λειτουργία”
«Δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τι θα είχε συμβεί στην Ελλάδα αν από την αρχή της πανδημίας είχαμε ακούσει τον κ. Τσίπρα», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, με αφορμή άρθρο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Εφημερίδα Συντακτών, κατηγορώντας τον για «αντιπολιτευτικό μένος» και «ολοκληρωτικές αντιλήψεις». 

«Σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της πανδημίας παγκοσμίως, το αντιπολιτευτικό μένος και οι ολοκληρωτικές αντιλήψεις οδηγούν τον κ. Τσίπρα. Λασπολογεί, υβρίζει, αμφισβητεί ευθέως τη δημοκρατική λειτουργία» αναφέρει ο κ. Οικονόμου, προσθέτοντας πως «όσα λέει είναι μονίμως κάτω από τον πήχη των απαιτήσεων της περίστασης και των προσδοκιών της κοινωνίας».

«Δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τι θα είχε συμβεί στην Ελλάδα αν από την αρχή της πανδημίας είχαμε ακούσει τον κ. Τσίπρα, ειδικά σε όσα κατά καιρούς έλεγε για τον εμβολιασμό και την εκπαίδευση. Από την ιστορία του κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί, ειδικά σε έναν τόπο που γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας» συνεχίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Καταλογίζει παράλληλα στον ΣΥΡΙΖΑ ότι «επενδύει στην καταστροφή και την πόλωση» ενώ, όπως συμπληρώνει, «η κυβέρνηση επενδύει σε πράξεις και παράγει έργο».

Άρθρο – μήνυμα με πολλούς αποδέκτες

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στέλνει ταυτοχρόνως και ένα πολιτικό μήνυμα, εμμέσως πλην σαφώς, προς το πρόσφατα εκλεγέντα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη.

Χρησιμοποιώντας όρους του Σοσιαλιστικού χώρου, όπως: κοινωνική δικαιοσύνη, προστασία εργασίας, ενίσχυση του κοινωνικού κράτους,τονίζει ότι «δεν μπορεί όλα τα παραπάνω παρά να είναι η επιδίωξη όλων των δυνάμεων που θέλουν να αυτοπροσδιορίζονται ως προοδευτικές. Διότι η βασική διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στη Δεξιά και την Αριστερά συμπυκνώνεται στο εξής και μοναδικό αίτημα: εκλογές και πολιτική αλλαγή».

Σύμφωνα με στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Αλέξης Τσίπρας ανοίγει ένα πολιτικό διάλογο με το σύνολο της «προοδευτικής αντιπολίτευσης» αλλά και ειδικότερα με το ΠΑΣΟΚ, του Νίκου Ανδρουλάκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments