Lifestyle

Βασίλης Πορφυράκης: Με οξυγόνο σπίτι του λόγω κορωνοϊού

Βασίλης Πορφυράκης: Με οξυγόνο σπίτι του λόγω κορωνοϊού
Δυσκολότερα περνάει τον κορωνοϊό ο τραγουδιστής

Η ελληνική showbiz πλήττεται ιδιαίτερα από το νέο κύμα της πανδημίας, καθώς καθημερινά πλέον καλλιτέχνες γνωστοποιούν ότι είναι θετικοί στον κορωνοϊό.

Κάποιοι το «περνούν» ελαφρά, κάποιοι όμως βαρύτερα.

Ανάμεσα στους νοσούντες με κορωνοϊό και ο Βασίλης Πορφυράκης.

Ο γνωστός τραγουδιστής ανακοίνωσε μέσω των instastories πως διαγνώστηκε θετικός στον κορωναϊό και μάλιστα το περνάει πολύ δύσκολα.

«Να προσέχετε τους εαυτούς σας και τους αγαπημένους σας, υπεύθυνοι στην κοινωνία…!

Δεν παίζει αυτό το πράγμα που λέγεται Covid! Βρήκα που θα κάνω αλλαγή φέτος! Αλλά θα τα καταφέρουμε» έγραψε ο Βασίλης Πορφυράκης.

Για τη σχέση του με τη Ματίνα Νικολάου

Σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή του, ο Βασίλης Πορφυράκης, με αφορμή το νέο του τραγούδι, αναφέρθηκε και στη σύντροφό του Ματίνα Νικολάου.

«Η Ματίνα Νικολάου στη φετινή παράσταση αποτυπώνει τι βεληνεκούς είναι. Τη θαυμάζω πάρα πολύ καλλιτεχνικά», δήλωσε ο Βασίλης Πορφυράκης.

Ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στη διαφορά ηλικίας που έχει με την Ματίνα Νικολάου λέγοντας: «Ποια διαφορά ηλικίας; Έχω οιδιπόδειο σύμπλεγμα ζωντανό μέσα μου. Δεν είναι διαφορά 10 χρόνια στους ανθρώπους».

Επίσης, εξομολογήθηκε: «Όταν κάνω οικογένεια και παιδιά θέλω να είμαι εκεί. Με τον γιο της Ματίνας είμαι φιλαράκι έχει πατέρα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments