Διεθνή

Ρόμπιν Ουίλιαμς: Υποχρέωνε τους εργοδότες του να προσλαμβάνουν άστεγους

Ρόμπιν Ουίλιαμς: Υποχρέωνε τους εργοδότες του να προσλαμβάνουν άστεγους
Ο αείμνηστος Ρόμπιν Ουίλιαμς απαιτούσε από κάθε εταιρεία που τον προσλάμβανε για μια εκδήλωση ή ταινία να προσλαμβάνει επίσης έναν συγκεκριμένο αριθμό αστέγων.

Αν χρειαζόμασταν κάποια άλλη απόδειξη ότι ο Ρόμπιν Ουίλιαμς ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος εκτός από ταλαντούχος ηθοποιός, αυτή είναι εδώ. 

Ο αείμνηστος ηθοποιός απαιτούσε από κάθε εταιρεία που τον προσλάμβανε για μια εκδήλωση ή ταινία να προσλαμβάνει επίσης έναν συγκεκριμένο αριθμό αστέγων.

Ο Ουίλιαμς, ο οποίος ήταν 63 ετών όταν πέθανε, βρήκε την ευκαιρία να κάνει τη διαφορά στη ζωή των ανθρώπων γύρω του.

Σύμφωνα με τον ατζέντη Brian Lord, το συμβόλαιο του Ουίλιαμς ήταν πολύ συγκεκριμένο όταν επρόκειτο να προσλάβει άστεγους.

Ο ίδιος εξιστορεί ένα περιστατικό κατά το οποίο βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τον Ουίλιαμς για μια εκδήλωση και, αφού είδε τις απαιτήσεις του, είπε: «Όταν πήρα το συμβόλαιο του Ρόμπιν Γουίλιαμς, εξεπλάγην πολύ με αυτό που βρήκα.

«Είχε πραγματικά την απαίτηση ότι, για κάθε εκδήλωση ή ταινία που έκανε, η εταιρεία που τον προσλάμβανε έπρεπε επίσης να προσλάβει έναν ορισμένο αριθμό αστέγων και να τους βάλει να δουλέψουν».

Ο Λορντ συνέχισε: «Δεν παρακολούθησα ποτέ μια ταινία του Ρόμπιν Γουίλιαμς με τον ίδιο τρόπο μετά από αυτό.

«Είμαι σίγουρος ότι με τον χρόνο του και με δικά του χρήματα, δούλευε με αυτούς τους ανθρώπους που είχαν ανάγκη, αλλά είχε επίσης αποφασίσει να χρησιμοποιήσει την επιρροή του ως διασκεδαστής για να βεβαιωθεί ότι οι εταιρείες παραγωγής και οι προγραμματιστές εκδηλώσεων θα μάθαιναν επίσης αξία του να δίνεις στους ανθρώπους την ευκαιρία να επιστρέψουν στην κανονική ζωή».
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments