Διεθνή

«And Just Like That»: Έκανε πρεμιέρα μετά από τις αποκαλύψεις για τον Κρις Νοθ

«And Just Like That»: Έκανε πρεμιέρα μετά από τις αποκαλύψεις για τον Κρις Νοθ
«And Just Like That»: Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση αλλά ούτε και συζήτηση για μια δεύτερη σεζόν μετά τις καταγγελίες εναντίον του Mr Big, Κρις Νοθ.

Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση αλλά ούτε και συζήτηση για μια δεύτερη σεζόν του «And Just Like That» μετά τις καταγγελίες εναντίον του Mr Big, Κρις Νοθ. «And Just Like That»

Καμία συζήτηση γύρω από το θέμα

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, πηγή από την παραγωγή της σειράς ισχυρίστηκε ότι οι παραγωγοί διστάζουν να κάνουν ένα τέτοιο βήμα μετά τις πρόσφατες εξελίξεις εναντίον του ηθοποιού.

«Είχαν γίνει συζητήσεις για μία ακόμα σεζόν του «And Just Like That», αλλά μετά από όλα αυτά που ακούστηκαν, δεν συνεχίζονται. Όλοι είναι σοκαρισμένοι», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Να τονιστεί ότι ο 67χρονος ηθοποιός αντιμετωπίζει τέσσερις καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση.

Η αρχή έγινε όταν δύο γυναίκες αποκάλυψαν στο αμερικανικό περιοδικό «The Hollywood Reporter» ότι δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση από τον Mr. Big. Μία τρίτη καταγγελία ήρθε αργότερα από ακόμα μία γυναίκα, που ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός την κακοποίησε το 2015. Στη συνέχεια, τέταρτη καταγγελία βγήκε στην επιφάνεια.

Προσπάθησε να την φιλήσει με την βία

Ο ηθοποιός Κρις Νοθ αντιμετωπίζει άλλη μια κατηγορία για σεξουαλική επίθεση. Αυτή τη φορά από την Λίσα Τζεντίλ, η οποία υποστηρίζει ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον ηθοποιό το 2002 όταν εργαζόταν ως τραγουδίστρια, καθώς ο Νοθ είχε προσπαθήσει με αποτρόπαιο τρόπο να την φιλήσει και να της πιάσει το στήθος. «And Just Like That»

«Προσπάθησα να τον σταματήσω», είπε η Λίσα Τζεντίλ σε συνέντευξη που παραχώρησε με την δικηγόρο της Γλόρια Άλρεντ.

ισχυρίστηκε μάλιστα πως ο Νοθ την είχε απειλήσει να καταστρέψει την καριέρα της σε περίπτωση που έβγαινε δημοσίως να τον καταγγείλει.

Η Λίσα Τζεντίλ είναι η τέταρτη γυναίκα που κατηγορεί τον σταρ του Sex and the City για σεξουαλίκή επίθεση.

Η Γκλόρια Άλρεντ εξομολογήθηκε  πως η πελάτης της δεν μπορεί να καταθέσει μήνυση καθώς το αδίκημα έχει παραγραφεί. Αυτό στο οποίο αποσκοπεί είναι να το χρησιμοποιήσει εις βάρος του στο αστικό δικαστήριο σε περίπτωση που το νομοσχέδιο «Adult Survivors Act» εφαρμοστεί καθώς εκρεμμεί η έγκριση του από την Πολιτεία της Νέας Υόρκης παρά την ψήφιση του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments