Lifestyle

Κιάνου Ριβς: Δωρίζει τον μισθό του από την ταινία Matrix σε έρευνα για την λευχαιμία

Κιάνου Ριβς: Δωρίζει τον μισθό του από την ταινία Matrix σε έρευνα για την λευχαιμία
Κιάνου Ριβς: Ο ηθοποιός ίδρυσε ένα φιλανθρωπικό σωματείο για να στηρίξει ανθρώπους και παιδιά με καρκίνο.

O Κιάνου Ριβς δεν είναι μόνο ένας λατρεμένος ηθοποιός αλλά και ένας φιλεύσπλαχνος άνθρωπος, που προσπαθεί με κάθε τρόπο να φανεί χρήσιμος αλλά και να βοηθήσει κάθε συνάνθρωπο στις κακουχίες της ζωής που μπορεί να του προέκυψαν. Κιάνου Ριβς

Οι άγνωστες φιλανθρωπίες του

Οι φιλανθρωπικές δωρεές του δεν έχουν τελειωμό και μάλιστα πολλές από αυτές δεν έχουν γίνει γνωστές στο κινηματογραφικό κοινό.

Ο 57χρονος λοιπόν, αυτή τη φορά στέκεται δίπλα σε όσους πάσχουν από λευχαιμία. Όπως διαδόθηκε στα μέσα αποφάσισε να δωρίσει το 70% του μισθού του από την ταινία «The Matrix 4» στις έρευνες για να βρεθεί θεραπεία για τη λευχαιμία.

Συγχρόνως, ίδρυσε ένα φιλανθρωπικό σωματείο για να στηρίξει ανθρώπους και παιδιά με καρκίνο. Μάλιστα, απέφυγε να δώσει σε αυτό το όνομά του ή να μιλήσει σχετικά, επειδή δεν θέλει να συνδεθεί με τη διασημότητά του.

«Ζω όσο πιο απλά γίνεται»

Κιάνου Ριβς

«Έχω βγάλει πολλά χρήματα, αλλά θέλω να απολαμβάνω τη ζωή και να μην αγχώνομαι για να φτιάχνω τον τραπεζικό μου λογαριασμό. Χαρίζω πολλά και ζω απλά. Όλοι γνωρίζουμε ότι η καλή υγεία είναι πολύ πιο σημαντική», έχει αναφέρει ο ίδιος σε δηλώσεις του.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο Κιάνου Ριβς τον διακατέχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία πάνω σε αυτό το τομέα καθώς το 1991 η μικρή αδερφή του, Kim, διαγνώστηκε με λευχαιμία με την οποία πάλεψε για 10 χρόνια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments