Αθλητισμός

EOK: «Λουκέτο» στο μπάσκετ έως τις 15 Ιανουαρίου

EOK: «Λουκέτο» στο μπάσκετ έως τις 15 Ιανουαρίου
Η Ομοσπονδία αποφάσισε τη διακοπή των πρωταθλημάτων έως τα μέσα του μήνα υπό το βάρος της πανδημίας, επιτρέποντας ωστόσο τις προπονήσεις

Τη διακοπή της αγωνιστικής δράσης των πρωταθλημάτων έως τα μέσα Ιανουαρίου, λόγω της πανδημίας αποφάσισε μετά την τηλεδιάσκεψή της με τις ομάδες η ΕΟΚ.

Κατά συνέπεια έως τις 15 Ιανουαρίου μπαίνει «λουκέτο» στο μπάσκετ, όσον αφορά στους αγώνες, παρόλα αυτά οι προπονήσεις, συνεχίζονται κανονικά.

Ποια πρωταθλήματα διακόπτονται

Το «λουκέτο» που επιβλήθηκε αφορά τα πρωταθλήματα της στην Α2, Β’ Εθνικής και Γ’ Εθνικής ανδρών, καθώς επίσης στην Α1 και Α2 Γυναικών.

Όσο για τις κατά τόπους Ενώσεις, που βρίσκονται υπό την αιγίδα της ομοσπονδίας, αλλά έχουν το δικαίωμα να πάρουν αποφάσεις, δεν τέθηκε κανένα θέμα διαφωνίας και έτσι δεν θα διεξαχθούν παιχνίδια στα πιο σημαντικά τοπικά πρωταθλήματα (ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ, ΕΚΑΣΘ, ΕΣΚΑΘ, ΕΚΑΣΚ, κλπ.).

Επίσης πρέπει να αναφερθεί ότι ο ΕΣΑΚΕ είχε γνωστοποιήσει νωρίτερα την αναβολή της 12ης και 13ης αγωνιστικής στην Basket League λόγω του συνεχώς αυξανόμενου αριθμού κρουσμάτων κορονοϊού των ομάδων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments