Αθλητισμός

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Κεκλεισμένων των θυρών το ντέρμπι – «Δεν επιλέγουμε 1000 εκλεκτούς»

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Κεκλεισμένων των θυρών το ντέρμπι – «Δεν επιλέγουμε 1000 εκλεκτούς»
Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ γνωστοποίησε την απόφασή της ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ την προσεχή Κυριακή

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ γνωστοποίησε πως δεν θα προχωρήσει σε «διαχωρισμό» των φιλάθλων της ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για αυτό κλείνει πλήρως τις κερκίδες στο ΟΑΚΑ, την προσεχή Κυριακή (9/1).

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ γνωστοποίησε πως δεν θέλει να μπει σε διαδικασία να επιλέξει 1.000 εκλεκτούς φιλάθλους, χαρακτηρίζοντας εκ νέου «πρακτικά ανεφάρμοστη» την απόφαση της κυβέρνησης, ζητώντας παράλληλα την κατανόηση του κόσμου. Υπενθυμίζεται ότι βάσει των νέων υγειονομικών πρωτοκόλλων, που είχαν ανακοινωθεί παραμονές της έναρξης της εορταστικής περιόδου, οι ομάδες πλέον θα αγωνίζονται σε γήπεδα με την πληρότητά τους στο 10%.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι δεν πρόκειται να κάνει χρήση του δικαιώματος για παρουσία μόλις 1.000 θεατών στις εξέδρες και ότι ο προσεχής εντός έδρας αγώνας με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή 9 Ιανουαρίου, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για αγώνα υψηλού ενδιαφέροντος, η ΠΑΕ ΑΕΚ θα μείνει σταθερή στις ιδέες της, αλλά και στην άποψη που εξέφρασε θεσμικά και δεν πρόκειται να προχωρήσει ούτε σε διαχωρισμό, ούτε ακόμα σε τυχαία επιλογή μεταξύ των 16.043 κατόχων εισιτηρίων διαρκείας από σεβασμό στους φιλάθλους της, που την έχουν κατατάξει στην πρώτη θέση του πίνακα εισιτηρίων μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα. Για εμάς όλοι οι φίλαθλοί μας είναι εκλεκτοί, όχι μόνο 1.000 εξ αυτών.

Μας είναι αδύνατον να εφαρμόσουμε μία απόφαση την οποία από την πρώτη στιγμή χαρακτηρίσαμε ως πρακτικά ανεφάρμοστη και άδικη και ζητάμε την κατανόηση του κόσμου της ομάδας μας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments