Αθλητισμός

Ελεύθερος αφέθηκε ο Ρούμπεν Σεμέδο

Ελεύθερος αφέθηκε ο Ρούμπεν Σεμέδο
Ο Σεμέδο είχε συλληφθεί χθες μετά από καταγγελία της συντρόφου του για ενδοοικογενειακή βία

Ελεύθερος αφέθηκε ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ στη Γλυφάδα, μετά από καταγγελία της συντρόφου του για ενδοοικογενειακή βία.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία γύρω στις 8:20 χτες το βράδυ, η σύντροφος του ποδοσφαιριστή πορτογαλικής υπηκοότητας, 27 ετών, τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και ζήτησε βοήθεια. Στο σημείο έσπευσε ομάδα ΔΙΑΣ και οι αστυνομικοί βρήκαν την κοπέλα στο δρόμο, η οποία τους είπε ότι ο σύντροφος της την χτύπησε, την κλείδωσε έξω από το σπίτι και της πήρε το κινητό τηλέφωνο.

Η 27χρονη μεταφέρθηκε στο Ειδικό Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας στον Άλιμο, όπου κατήγγειλε επίσημα το περιστατικό. Στην κατάθεση της ανακάλεσε ότι τη χτύπησε ο ποδοσφαιριστής, λέγοντας ότι είχαν μόνο έντονη φιλονικία για προσωπικούς τους λόγους και τότε ο Σεμέδο την πέταξε με την βία στο δρόμο και κλείδωσε, κρατώντας το κινητό της τηλέφωνο.

Λίγο πριν τις 11:00 το βράδυ ο Σεμέδο συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας, αλλά αφού έδωσε κατάθεση, αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία η οποία θα αποσταλεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments