Διεθνή

Πριγκίπισσα Χάγια: Η πιο σπάταλη πριγκίπισσα στην Ιστορία

Πριγκίπισσα Χάγια: Η πιο σπάταλη πριγκίπισσα στην Ιστορία
Πριγκίπισσα Χάγια: Ζήτησε αποζημίωση 1,4 δισεκατομμυρίων λιρών από τον πρώην σύζυγό της, σεΐχη του Ντουμπάι, αλλά πήρε μόλις το 1/3.

Όταν έχει σκορπίσει 2 εκατομμύρια λίρες για να αγοράσει φράουλες μόνο μέσα σε ένα καλοκαίρι, δεν είναι να απορεί κανείς για το εξωφρενικό ποσό που ζήτησε η Πριγκίπισσα Χάγια ως αποζημίωση για το διαζύγιό της με τον σεΐχη από το Ντουμπάι. Πριγκίπισσα Χάγια

Όπως ανακοίνωσαν τα media χθες, το Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου αποφάσισε πως ο σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ πρέπει να καταβάλει αποζημίωση ύψους 554 εκατομμυρίων λιρών στην πρώην σύζυγό του, Πριγκίπισσα Χάγια, και τα δύο παιδιά τους. Το ποσό αυτό θεωρήθηκε το μεγαλύτερο που έχει δικάσει ποτέ βρετανικό δικαστήριο, αλλά ήταν σχεδόν τα μισά μπροστά στα 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια που απαίτησε  η Χάγια, η οποία είπε στον δικαστή πως μόνον η γκαρνταρόμπα της κοστίζει 63.000.000 λίρες.

Γιατί ζήτησε 1,4 δισεκατομμύρια λίρες – Άλογα, κοσμήματα, πανάκριβα ρούχα

Οι δικηγόροι των δύο πλευρών είχαν συγκρούσεις  για εβδομάδες σχετικά με το χρηματικό ποσό της αλλά και τη διευθέτηση των αλόγων κούρσας, των διαμαντιών αλλά και των δώρων που είχαν κάνει ο ένας στον άλλον. Η πριγκίπισσα Χάγια απαίτησε από το δικαστήριο 1,4 δισεκατομμύρια λίρες για να εξασφαλίσει οικονομικά τα παιδιά της, Λατίφα και Σάμσα, καθώς και τα έξοδα ασφαλείας τους, αλλά και την αποζημίωση για τα άλογα αγώνων, τα αυτοκίνητα και τα άλλα αντικείμενα αξίας που της ανήκαν. Μάλιστα, όπως είπε στον δικαστή, η συλλογή κοσμημάτων της, αξίας 20.000.000 λιρών, είναι τόσο τεράστια που θα είχε γεμίσει την αίθουσα του δικαστηρίου.

Πριγκίπισσα Χάγια

Τρίτο πρόσωπο στον λουσάτο γάμο

Η πρώην ολυμπιονίκης ιππασίας υποστήριξε ότι μέχρι και 400 άλογα από τους στάβλους του πρώην συζύγου της, της ανήκουν, συμπεριλαμβανομένου του νικητή του Epsom Derby το 2008, το οποίο είπε ότι ήταν δώρο από αυτόν σε εκείνη μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού.

Ανέφερε επίσης, πως ο σεΐχης του Ντουμπάι την είχε «κακομάθει με υπέροχα δώρα» κατά τη διάρκεια του 15ετούς γάμου τους. Αλλά η χλιδάτη ζωή της μετατράπηκε σε τρόμο όταν ο σεΐχης Μοχάμεντ ανακάλυψε τη σχέση της με τον σωματοφύλακά της και η πριγκίπισσα είπε ότι άφησε πίσω της τα περισσότερα υπάρχοντά της όταν κατέφυγε στη Βρετανία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments