Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: Θετικός στον κορωνοϊό ο Ζοάν Λαπόρτα

Μπαρτσελόνα: Θετικός στον κορωνοϊό ο Ζοάν Λαπόρτα
Μπαρτσελόνα: Θετικός βρέθηκε στον κορωνοϊό ο πρόεδρος της ομάδας Ζοάν Λαπόρτα μετά από την σχετική εξέταση.

O Κορωνοϊός έπληξε για τα καλά την Μπαρτσελόνα, τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στο Μπάσκετ. Ωστόσο ακόμα και ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού συλλόγου, βρέθηκε θετικός στον COVID 19, κατόπιν της σχετικής εξέτασης.

Ο πρόεδρος των Καταλανών βρίσκεται σε καραντίνα δεν θα ταξιδέψει μαζί με την ομάδα σε Λιναρές και Γρανάδα για τα επόμενα της παιχνίδια. Αξίζει να αναφερθεί ότι και η ομάδα μπάσκετ της Μπαρτσελόνα έφτασε τα 12 κρούσματα κορονοϊού, αφού εντοπίστηκαν δυο νέα θετικά δείγματα.

Τα νέα κρούσματα αφορούν τους Νάντε Εξούμ και Μίκαελ Καϊσέδο, οι οποίοι ήρθαν να προστεθούν στη μακρά λίστα, εκεί όπου βρίσκονται εδώ και μερικές ημέρες έξι παίκτες (Λαπροβίτολα, Καλάθης, Ντέιβις, Οριόλα, Μαρτίνεθ, Κούρτιτς), ο προπονητής, Ζαρούνας Γιασκεβίτσιους, αλλά και τρία μέλη του τεχνικού τιμ.

Λαπόρτα: “Επιστρέφουμε ως μεγάλοι παίκτες στην αγορά, να ετοιμαστούν όλοι”

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, κατά την παρουσίαση του Φεράν Τόρες προειδοποίησε πως ο ισπανικός σύλλογος επιστρέφει δυναμικά στο παιχνίδι των μεταγραφών. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκεται στη λίστα της Μπαρτσελόνα είναι και ο Έρλινγκ Χάλαντ, ο οποίος αποτελεί κι ένα από τα πιο hot ονόματα. Μάλιστα, ο πρόεδρος των Καταλανών, Τζουάν Λαπόρτα, μίλησε μεταξύ άλλων και στις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, χωρίς ωστόσο να κάνει αναφορά σε συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα, προειδοποίησε πως ο σύλλογος επιστρέφει δυναμικά στο “παιχνίδι” των μεταγραφών: “Όλοι πρέπει να ετοιμαστούν, καθώς επιστρέφουμε ως μεγάλοι παίκτες στην αγορά. Θα μου επιτρέψετε να μην μιλήσω συγκεκριμένα για παίκτες, γιατί δεν μας ωφελεί, αλλά το μόνο που κάνει είναι να μεγαλώνει την αξία τους.

Δουλεύουμε για να δυναμώσουμε και επιστρέψαμε γιατί θέλουμε να τα πάμε πολύ καλά. Είναι αυτό που κάνουμε κάθε μέρα, ώστε η Μπαρτσελόνα να ανακτήσει το στάτους που πρέπει να έχει. Ο Φεράν είναι η απόδειξη αυτού. Δείχνει ότι η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να αποτελεί σημείο αναφοράς για τους κορυφαίους παίκτες. Η αναζωπύρωση είναι πραγματικότητα και η αγορά το έχει παρατηρήσει”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments