Κόσμος

Σε δημοπρασία το λευκό καπέλο της Μελάνια – Από τις μέρες του Λευκού Οίκου

Σε δημοπρασία το λευκό καπέλο της Μελάνια – Από τις μέρες του Λευκού Οίκου
Ένα από τα πολλά αξεσουάρ των εντυυπωσιακών εμφανίσεών της από την εποχή του Λευκού Οίκου βγάζει σε δημοπρασία η Μελάνια Τραμπ.

Σε δημοπρασία αποφάσιε να πουλήσει το λευκό καπέλο που φορούσε η Μελάνια Τραμπ κατά την επίσκεψη του ζεύγους Μακρόν στον Λευκό Οίκο, το 2018, όπως ανακοίνωσε η ίδια, το πρωί της Τρίτης 4 Ιανουαρίου.  Το λευκό καπέλο, το οποίο υπέγραψε η Τραμπ, δημιουργήθηκε για την πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ από τον προσωπικό της στυλίστα, Ερβέ Πιερ, για να ταιριάζει με το κοστούμι των 2.105 δολαρίων, του οίκου Michael Kors, που φορούσε η ίδια κατά την επίσκεψη του Εμανουέλ Μακρόν και της Μπριζίτ Μακρόν στον Λευκό Οίκο, το 2018.

Σύμφωνα με το CNN, στην εν λόγω δημοπρασία, εκτός από το καπέλο θα πουληθεί και μία υδατογραφία του Μαρκ – Αντουάν Κουλόν (Γάλλος καλλιτέχνης που ζωγράφισε τα μάτια της για NFT) καθώς και ένα ψηφιακό έργο τέχνης NFT με κίνηση.

Στο επίκεντρο το λευκό καπέλο

Το κεντρικό κομμάτι της δημοπρασίας, το λευκό καπέλο, το οποίο υπέγραψε η Τραμπ, δημιουργήθηκε για την πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ από τον προσωπικό της στυλίστα, Ερβέ Πιερ, ώστε να ταιριάζει με το κοστούμι των 2.105 δολαρίων, του οίκου Michael Kors, που φορούσε η ίδια κατά την επίσκεψη του Εμμανουέλ Μακρόν και της Μπριζίτ Μακρόν στον Λευκό Οίκο, το 2018.

Το εν λόγω καπέλο σχετίζεται με ιστορική στιγμή της διοίκησης Τραμπ, καθώς το φόρεσε η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ στην πρώτη επίσκεψη του ζεύγους Μακρόν στις ΗΠΑ, ενώ είχε ξεσπάσει, παράλληλά, και το σκάνδαλο για τις εξωσυζικές σχέσεις του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, γεγονός που έκανε τα ΜΜΕ να παρακολουθούν στενά την επίσκεψη.

Tα τρία αντικείμενα που θα διατεθούν στη δημοπρασία θα έχουν αρχική προσφορά τα 250.000 δολάρια και η υποβολή προσφορών θα γίνεται αποκλειστικά μέσω του κρυπτονομίσματος SOL Η Μελάνια Τραμπ δέχεται δριμεία κριτική για την απόφασή της, να προχωρήσει σε αυτήν την κίνηση.

NFT: Η φιλότεχνη πλευρά της Μελάνια

H στροφή της Μελάνια Τραμπ στον κόσμο των NFT δεν αποτελεί μία συνηθισμένη τακτική για τις πρώτες κυρίες των ΗΠΑ, η πλειονότητα των οποίων δωρίζουν σημαντικά είδη ένδυσης ή άλλα προσωπικά τους αντικείμενα, τα οποία σχετίζονται με ιστορικές στιγμές της διοίκησης των συζύγων τους, στην προεδρική βιβλιοθήκη ή σε άλλα ιδρύματα ή οργανισμούς.

Μέρος των εσόδων από τη δημοπρασία θα διατεθούν στην πρωτοβουλία του ζεύγους Τραμπ που αποτελεί μέρος του προγράμματος “Be best” της πρώην πρώτης κυρίας, χωρίς, όμως, να καθίσταται σαφές το ακριβές ποσό.

Στον ιστότοπο του Τραμπμ μπορεί κανείς να δει από σήμερα τα τρία αντικείμενα που θα τεθούν σε δημοπρασία με τίτλο “The Head of State Collection”, με τη δημοπρασία να αναμένεται να ξεκινήσει στις 11 Ιανουαρίου και να διαρκέσει μέχρι τις 25 Ιανουαρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments