Διεθνή

Το όνομά του είναι Kovid και μοιράζεται την εμπειρία ενός ταξιδιού εν μέσω πανδημίας

Το όνομά του είναι Kovid και μοιράζεται την εμπειρία ενός ταξιδιού εν μέσω πανδημίας
Μοιράστηκε την εμπειρία του να ζει με ένα όνομα που πυροδοτεί ξεκαρδιστικές αντιδράσεις στους ανθρώπους

Ένας Ινδός ονόματι Kovid, που σημαίνει διαδαγμένος στα σανσκριτικά, μοιράστηκε την εμπειρία του να ζει με ένα όνομα που πυροδοτεί ξεκαρδιστικές αντιδράσεις στους ανθρώπους κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid σε ένα νήμα στο Twitter που έχει γίνει viral.

«Για όσους διαβάζουν αυτό το νήμα και αναρωτιούνται τι σημαίνει στην πραγματικότητα το όνομά μου – σημαίνει μελετητής/διαδαγμένος», έγραψε ο Kovid Kapoor, συνιδρυτής της ταξιδιωτικής πλατφόρμας Holidify.

Ο κ. Kapoor έγραψε στο Twitter ότι είχε μια σειρά από αστείες εμπειρίες καθώς ταξίδεψε στο εξωτερικό για πρώτη φορά σε δύο χρόνια από την έναρξη της πανδημίας Covid-19.

«Ταξίδεψα εκτός Ινδίας μετά το ξέσπασμα της COVID και διασκέδασα πολλούς ανθρώπους με το όνομά μου», έγραψε στο Twitter. «Τα μελλοντικά ταξίδια στο εξωτερικό θα είναι διασκεδαστικά!» Καθώς το tweet έγινε viral, ο κύριος Kapoor μοιράστηκε περιστατικά που έζησε τα τελευταία δύο χρόνια.
«Για τα 30ά γενέθλιά μου,  οι φίλοι μου παρήγγειλαν μια τούρτα – και το Amintiri υπέθεσε αυτόματα ότι ήταν κάποιο αστείο και θα έπρεπε να γράφεται με C και όχι με K.»

Σε άλλο tweet δημοσίευσε μια φωτογραφία του κρατώντας μια μπύρα Corona και έγραψε στη λεζάντα: «Το αστείο Covid + Corona για το οποίο κανείς δεν φαίνεται να σταματάει να μιλάει ποτέ».

Είπε επίσης ότι χρησιμοποιεί ως επί το πλείστον ένα ψεύτικο όνομα σε εστιατόρια και καφετέριες τώρα λόγω του ονόματός του.«Στα Starbucks, ο τύπος που μου έδωσε τον καφέ έδειξε το όνομα σε όλους τους άλλους και ξέσπασαν σε γέλια – χρησιμοποιώ κυρίως ένα ψεύτικο όνομα τώρα», είπε σε ένα tweet.

Ο κ. Kapoor είπε ότι εκτός από αυτές τις αλληλεπιδράσεις για το όνομά του, υπήρξαν «δεκάδες αστείες μικρο-αλληλεπιδράσεις, με ντελίβερι της Amazon, με ηλεκτρολόγους, στην ασφάλεια του αεροδρομίου, στα check-in σε ξενοδοχεία κ.λπ.».

“Η πραγματική συγκίνηση είναι πριν από την έναρξη μιας νέας αλληλεπίδρασης – θα υπάρξει άλλο ένα μικρό αστείο ή όχι;”

Το νήμα του κ. Kapoor ενέπνευσε περισσότερα αστεία για το όνομά του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Με το tweet να γίνεται viral, ο κ. Kapoor ζήτησε από τους χρήστες να του στείλουν περισσότερα λογοπαίγνια σχετικά με το όνομά του, καθώς το ρεπερτόριό του είχε αρχίσει να στερεύει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments