Lifestyle

Σελίμ Σελτζούκ: «Το ενός έτους μωρό μας νοσηλεύτηκε με κορωνοϊό, περάσαμε δύσκολα»

Σελίμ Σελτζούκ: «Το ενός έτους μωρό μας νοσηλεύτηκε με κορωνοϊό, περάσαμε δύσκολα»
Σελίμ Σελτζούκ: . «Κρατώ κλειστό το εστιατόριο στις γιορτές για να είμαι κι εγώ και το προσωπικό κοντά στις οικογένειάς μας».

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή παραχώρησε ο Σελίμ Σελτζούκ. Ο γνωστός σεφ αναφέρθηκε  μεταξύ άλλων, και για το ενός έτους μωρό του που πέρασε εννιά μέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο με κορωνοϊό.

«Το παιδί μου έγινε ενός έτους τα Χριστούγεννα. Νόσησε με κορωνοϊό και νοσηλεύτηκε για εννιά μέρες. Πρώτα κόλλησα εγώ και μετά η γυναίκα μου, αλλά εμείς το περάσαμε ήπια. Περάσαμε δύσκολα όταν το μωρό μας νοσηλεύτηκε. Βγήκαμε με τα παιδιά από το MasterChef και κόλλησα», είπε αρχικά ο Σελίμ Σελτζούκ. Σελίμ Σελτζούκ

Σελίμ Σελτζούκ: «Κρατώ κλειστό το εστιατόριο στις γιορτές για να είμαι κι εγώ και το προσωπικό κοντά στις οικογένειάς μας»

Ο Σελίμ Σελτζούκ συνέχισε λέγοντας: «Αποφάσισα να μαγειρεύω κάποια φαγητά έξω για να βγάζει φωτογραφίες ο κόσμος. Δεν θα ρίχνω αλάτι όπως ο Νουσρέτ, εγώ θα ρίχνω διάφορα μπαχαρικά. Κρατώ κλειστό το εστιατόριο στις γιορτές για να είμαι κι εγώ και το προσωπικό κοντά στις οικογένειάς μας». Καταλήγοντας, ο Σελίμ Σελτζούκ κάλεσε τη Σταματίνα να δειπνήσει στο εστιατόριο του.

Σελίμ Σελτζούκ

Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε αναφερθεί και στις τηλεοπτικές προτάσεις που του έχουν γίνει

«Δέχτηκα φέτος δύο προτάσεις για ριάλιτι. Η πρώτη ήταν από τον ΑΝΤ1, για τον διαγωνισμό μαγειρικής. Με πήραν τηλέφωνο και με ρώτησαν αν ενδιαφέρομαι. Τους είπα ότι θα τους πάρω τηλέφωνο, αλλά δεν τους έχω πάρει ακόμα. Η δεύτερη πρόταση ήταν από την Acun Medya και ήταν πολύ καλή οικονομικά. Αλλά έχω μία πολύ ωραία επιχείρηση και δεν μπορώ να παρατήσω το μαγαζί μου», δήλωσε ο Σελίμ.

Στην συνέχεια ανέφερε για την επιχείρησή του και τους τρεις κριτές του Master Chef: «Τους κριτές του Master Chef έχω να τους δω πολύ καιρό, περίπου 1,5 χρόνο, αλλά έχουμε επικοινωνία και με βοηθάνε. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, όταν άνοιξα το μαγαζί, με βοήθησε αρκετά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments