Lifestyle

Ελίφ – Επεισόδιο 1006: Όσα θα δούμε σήμερα

Ελίφ – Επεισόδιο 1006: Όσα θα δούμε σήμερα
Ελίφ – Επεισόδιο 1006: Η Φιλίζ πιέζει την Μπιρτσέ να παραδεχθεί τα αισθήματά της για τον Ακίν.

Ελίφ – Επεισόδιο 1006

Η Παρλά υπενθυμίζει στον Κερέμ την υπόσχεση του να την παντρευτεί και εκείνος με μεγάλη του λύπη ξέρει πως πρέπει να το κάνει, να κρατήσει τον λόγο του. Η Παρλά έρχεται στην έπαυλη με δείγματα για προσκλητήρια και όλοι ξαφνιάζονται όταν μαθαίνουν πως ο Κερέμ και η Παρλά όρισαν ημερομηνία γάμου. Η Χουμεϊρά έρχεται σε σύγκρουση με την Παρλά.

Η Ασλί ετοιμάζει πρωινό και μιλάει με ενθουσιασμό για τον Κερέμ, γεγονός που δεν περνάει απαρατήρητο από τη Μελέκ. Η Μελέκ καταλαβαίνει πως η Ασλί έχει αισθήματα για τον Κερέμ. Ένα σχετικό σχόλιο της Μελέκ προκαλεί αμηχανία στην Ασλί, η οποία καίγεται με το τσάι. Αργότερα ο Κερέμ βλέπει το χέρι της και λυπάται για το ατύχημά της. Ο ένας δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από τον άλλο.

Ελίφ – Επεισόδιο 1006

Η Κιγιμέτ λέει σε έναν δημοσιογράφο πως το ίδρυμα Χακτανίρ δεν πλήρωσε τις υποτροφίες, που έχει αναλάβει. Η Μελέκ αποφασίζει να επισκέπτεται κάθε μέρα τη Ματσιντέ. Η Φιλίζ πιέζει την Μπιρτσέ να παραδεχθεί τα αισθήματά της για τον Ακίν. Η Μπιρτσέ αρνείται επίμονα ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Η συζήτηση αυτή κάνει την Ασλί να σκεφθεί τα δικά της πραγματικά αισθήματα για τον Κερέμ…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments