Lifestyle

Βίκυ Κάβουρα: «Στο Instagram όλοι θέλουν να με παντρευτούν, από κοντά κανένας»

Βίκυ Κάβουρα: «Στο Instagram όλοι θέλουν να με παντρευτούν, από κοντά κανένας»
Βίκυ Κάβουρα: «Είμαι σίγουρη ότι οι άνδρες φοβούνται να με φλερτάρουν, στο Instagram όλοι είναι έτοιμοι να με παντρευτούν και υπάρχει πολύ φλερτ».

Η Βίκυ Κάβουρα παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του MEGA Καλημέρα και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη το πρωινό της Τρίτης 11 Δεκεμβρίου. Η όμορφη ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την δύσκολη περίοδο που βίωσε  στο DWTS ως διαγωνιζόμενη, το φλερτ που δέχεται από τους άνδρες αλλά και την επόμενη ημέρα στον χώρο της υποκριτικής. Συγκεκριμένα, η Βίκυ Κάβουρα επισήμανε χαρακτηριστικά πως «είμαι σίγουρη ότι οι άνδρες φοβούνται να με φλερτάρουν. Στο Instagram όλοι είναι έτοιμοι να με παντρευτούν και υπάρχει πολύ φλερτ, από κοντά όμως κανένας και τίποτα». Βίκυ Κάβουρα

Βίκυ Κάβουρα: «Στο DWTS  δεν πέρασα τέλεια»

«Έχω σκεφτεί να τα παρατήσω! Και τώρα βρίσκομαι σε μια φάση ενδοσκόπησης που σκέφτομαι τι μου αρέσει και τι δεν μου αρέσει. Τι θέλω και τι δεν θέλω. Σε συγκεκριμένα πράγματα που βλέπω στην τηλεόραση τώρα, δεν θα ήθελα με τίποτα να συμμετέχω. Οπότε ποτέ δεν ξέρεις… Η ψυχή μου μπορεί να είναι χαρούμενη με το να είμαι σερβιτόρα στο εξωτερικό, σε μια χώρα που δεν με ξέρει κανείς. Δεν έχω αυτό το ψώνιο που λένε» πρόσθεσε η εντυπωσιακή ηθοποιός στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

«Στο DWTS υπήρχαν ένα, δυο άτομα που δεν μου έκαναν πολύ εύκολη την παρουσία μου εκεί. Δεν πέρασα τέλεια. Δεν μίλησα, αλλά νομίζω πως εκείνη ήταν η τελευταία φορά που ήμουν διστακτικό παιδάκι. Μαζεύτηκα, κλείστηκα, στεναχωριόμουν μόνη και αυτό ήταν το μάθημα μου» κατέληξε η ηθοποιός,  Βίκυ Κάβουρα.

Που την έχουμε παρακολουθήσει

Το 2011 πήρε τον πρώτο της μεγάλο τηλεοπτικό πρωταγωνιστικό ρόλο. Συγκεκριμένα, μετά από διάφορες οντισιόν, κέρδισε το ρόλο της Έλενας Τσιριγώτη στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1, Το αμάρτημα της μητρός μου (σκην. Αλέξανδρου Ρήγα), συμπρωταγωνιστώντας μαζί με τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, τη Ρένια Λουιζίδου και τον Ορέστη Τζιόβα.Τη σεζόν 2013-2014 εντάχθηκε στο καστ του τρίτου κύκλου της καθημερινής σειράς του MEGA, «Κλεμμένα Όνειρα» (σκην. Δημήτρη Αρβανίτη), υποδυόμενη τη Σόνια Βέργου.

Βίκυ Κάβουρα

Την επόμενη σεζόν συνέχισε την συνεργασία της με τον σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη, έχοντας έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά «Δικαίωση» στο MEGA παίζοντας μεταξύ άλλων με τους Αλέξανδρο Σταύρου, Νίκη Παλληκαράκη και Κάτια Νικολαΐδου. Το 2017, συνεργάστηκε και πάλι με τον Αρβανίτη, κρατώντας το ρόλο της Σύλβιας στην καθημερινή σειρά του STAR, «AR3NA». Την ίδια χρονιά έκανε και μία guest εμφάνιση στα δύο πρώτα επεισόδια του τέταρτου κύκλου της σειράς του ALPHA, «Το σόι σου».

Το 2018 έλαβε μέρος στον έκτο κύκλο του ελληνικού χορευτικού σόου του ANT1 «Dancing with the Stars» όπου κατέκτησε την 13η θέση. Την ίδια περίοδο έπαιξε μαζί με τον Πέτρο Λαγούτη και τον Δημήτρη Λιακόπουλο σε ένα μία ιστορία της αστυνομικής σειράς του ΑΝΤ1, «Έγκλημα και Πάθος» (σκην. Δημήτρη Αρβανίτη). Το 2019, έκανε μια guest εμφάνιση στην κωμική σειρά του OPEN, «Για πάντα παιδιά» και συμμετείχε ως συμπαρουσιάστρια του Νίκου Κοκλώνη στο εβδομαδιαίο ψυχαγωγικό σόου «It’s Show Time» στο ίδιο κανάλι. Από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούλιο του 2020 συμπαρουσίασε και πάλι μαζί με τον Κοκλώνη το μουσικό σόου «Just the 2 Of Us» στο OPEN.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments