Ελλάδα

Ευχές Μητσοτάκη στον γιατρό της Ψερίμου

Ευχές Μητσοτάκη στον γιατρό της Ψερίμου
Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν ο πρωθυπουργός ο οποίος θέλησε να ευχηθεί στον στρατιωτικό γιατρό

«Καλή αρχή» ευχήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον στρατιωτικό γιατρό που θα υπηρετήσει στον ιατρείο της Ψερίμου.

Με ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα, ο πρωθυπουργός αιφνιδίασε ευχάριστα τον νεαρό στρατιωτικό γιατρό Μενέλαο Σαμαρά, λίγη ώρα αφότου αποβιβάστηκε στην Ψέριμο όπου θα στελεχώσει σε μόνιμη βάση το Περιφερειακό Ιατρείο του ακριτικού νησιού.

Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν ο πρωθυπουργός ο οποίος θέλησε να ευχηθεί στον στρατιωτικό γιατρό να έχει μια καλή αρχή και θητεία στο νησί, ευχαριστώντας τον προκαταβολικά για τις πολύτιμες υγειονομικές υπηρεσίες που θα προσφέρει στους κατοίκους της Ψερίμου.

Ο γιατρός, ο οποίος υπηρετεί στην 80 ΑΔΤΕ, ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας πως είναι χαρά του να συμβάλει στην ικανοποίηση ενός χρόνιου αιτήματος των λιγοστών κατοίκων της Ψερίμου.

Το ζήτημα της έλλειψης γιατρού στο νησί είχαν θέσει στον πρωθυπουργό οι κάτοικοι κατά την επίσκεψή του στην Ψέριμο με τον ίδιο να δεσμεύεται πως θα αναζητήσει λύση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο στρατιωτικός γιατρός έφτασε στην Ψέριμο με φουσκωτό ταχύπλοο σκάφος στις 10.30 το πρωί.

Όπως αναφέρει το τοπικό site kalymnos-news,  την Παρασκευή θα μεταβεί στη Ψέριμο ο Έπαρχος ΠΕ Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής μαζί με ιατρικό –νοσοκομειακό εξοπλισμό που εξασφαλίστηκαν από την Περιφέρεια και το Επαρχείο για τις ανάγκες του ιατρείου. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments