Ελλάδα

Δολοφονία Σολόνικ: Έπιασαν τον λάθος άνθρωπο οι αρχές

Δολοφονία Σολόνικ: Έπιασαν τον λάθος άνθρωπο οι αρχές
Δολοφονία Σολόνικ: Από ότι φαίνεται ο Γεωργιανός που συνελήφθη στο αεροδρόμιο Μακεδονία δεν ήταν αυτός που δολοφόνησε τον αρχιμαφιόζο.

Ο 48χρονος που είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο Μακεδονία στην Ελλάδα δεν είναι ένοχος για τη δολοφονία του Σολόνικ. Απίστευτο είναι το γεγονός πως αυτός που έπιασαν οι αρχές δεν είναι ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του Ρώσου γκάνγκστερ Σολόνικ και της καλλονής φίλης του, μις Ρωσία Σβετλάνα Κόττοβα το 1997, αλλά ενας καταζητούμενος για υποθέσεις ναρκωτικών.

Πως έγινε το λάθος

Ο Γεωργιανός που συνελήφθη, αφίχθη στις 10:58 με την πτήση 547 της Ολυμπιακής Αεροπορίας στο terminal 1 απο Λάρνακα. Η ΕΛ.ΑΣ είχε ενημερωθεί απο την Interpol Κύπρου οτι ο συγκεκριμένος ήταν καταζητούμενος για τη δολοφονια Σολόνικ και έτσι του πέρασαν χειροπέδες.

Ακόμη, ο συλληφθείς κυκλοφορούσε με χαρτιά στα στοιχεία που έβγαιναν στο όνομα Καρσλιάδης Ιωακείμ του Βασίλειου και της Νίνα με ημερομηνία γέννησης 30/1/1974 και την ελληνική ταυτότητα, όπως διαπιστώθηκε, την είχε από το 2000 και είχε εκδοθεί από τις ελληνικές αρχές. Ο ίδιος δεν θέλησε να πει πολλά στους αστυνομικούς μόνο ότι ταξίδεψε απο την Κύπρο στη χώρα μας για να πάει σε μια κηδεία, ενώ και πριν 10 χρόνια είχε ξανάρθει για να παρουσιαστεί στο στρατό!

Η νεαρή κοπέλα είχε βρεθεί τεμαχισμένη σε βαλίτσα

Ο Σολόνικ, ένας  καταζητούμενος Ρώσους μαφιόζους αδίστακτος εκτελεστής, είχε εντοπιστεί νεκρός στις 2 Φεβρουαρίου 1997, σε δασική έκταση της Βαρυμπόμπης, στην Αττική. Οι δολοφόνοι φέρεται πως τον είχαν στραγγαλίσει με σκοινί, εγκαταλείποντας το πτώμα του μέσα σε θάμνους, κοντά στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας.

Λίγους μήνες αργότερα, τον Μάιο την ίδια εποχή, αστυνομικοί ανακάλυψαν στο Λαγονήσι, κοντά στη βίλα που νοίκιαζε ο Σολόνικ, το πτώμα της 19χρονης φίλης του, που ήταν μοντέλο καλλονή. Η νεαρή κοπέλα είχε βρεθεί τεμαχισμένη σε βαλίτσα και τα μέλη της εντοπίστηκαν θαμμένα σε βάθος ενός μέτρου.

Ο Σολόνικ έγινε θρύλος στον ρωσικό υπόκοσμο, εξαιτίας της δεινότητας του στις “πληρωμένες εκτελέσεις” αλλά και εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο κατόρθωνε πάντοτε να δραπετεύει ακόμη και από φυλακές υψίστης ασφαλείας.

 Αλεξάντερ Σολόνικ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments