Lifestyle

Τζώρτζης Μονογυιός: Συντετριμμένη η Γωγώ Γαρυφάλλου με τον θάνατο του

Τζώρτζης Μονογυιός: Συντετριμμένη η Γωγώ Γαρυφάλλου με τον θάνατο του
Τζώρτζης Μονογυιός: «Δεν υπάρχουν λόγια. Δύσκολες στιγμές. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα όσα ζήσαμε», αναφέρει μεταξύ άλλων στο βίντεο της.

Mουδιασμένο είναι το πανελλήνιο στο άκουσμα της είδησης του τροχαίου που έγινε στην παραλιακή το βράδυ της Πέμπτης 13 Ιανουαρίου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός. Η  κόκκινη Ferrari που οδηγούσε, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, προσέκρουσε σε δέντρο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ ξέσπασε και μεγάλη φωτιά.

Ο οδηγός του super car αδελφός της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνας Μονογυιού, και πατέρας δύο παιδιών, είχε πάρει μέρος  το 2003, με τη συμμετοχή του στο ριάλιτι «The Wall» του ΑΝΤ1. Στην είδηση ότι πέθανε ο Τζώρτζης η πρώην συμπαίκτριά του, Γωγώ Γαρυφάλλου, κατέρρευσε. Τζώρτζης Μονογυιός

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο ριάλιτι και είχαν καλές επαφές

Η παρουσιάστρια λοιπόν, θέλησε να τον αποχαιρετήσει. Μέσα από τα social media εξέφρασε το σοκ και τη θλίψη της και μίλησε για την γνωριμία τους.  «Αγόρι μου, παλικάρι μου γλυκό, καλό παράδεισο. Δε θα σε ξεχάσω ποτέ. Τζωρτζίνο μου, έτσι σε φώναζα ψυχούλα μου», έγραψε σε story της.

Επίσης, ανάρτησε ένα βίντεο και ανέφερε: «Ο πρώην συμπαίκτης μου, Τζώρτζης Μονογυιός δεν είναι πια κοντά μας. Θέλω να πω συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στα νέα παιδιά να προσέχουν… Μόλις το ενημερώθηκα, το σοκ είναι μεγάλο. Δεν υπάρχουν λόγια. Καλό παράδεισο Τζώρτζη μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα όσα ζήσαμε. Παλικάρι μου, λεβέντη μου καλό ταξίδι. Ήταν ένα παιδί, ένα μεγάλο παιδί. Ο Τζώρτζης ήταν γίγαντας με καρδιά μικρού παιδιού… Δύσκολες στιγμές. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα όσα ζήσαμε… Ο Θεούλης να αναπαύσει την ψυχούλα σου. Κουράγιο στην οικογένειά σου».

Δείτε τις αναρτήσεις της παρακάτω

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments