Trash

Survivor Μυριέλλα: «Χωρίσαμε τον Σεπτέμβριο γιατί…» τι αποκαλύπτει πρώην σύντροφος της

Survivor Μυριέλλα: «Χωρίσαμε τον Σεπτέμβριο γιατί…» τι αποκαλύπτει πρώην σύντροφος της
Survivor Μυριέλλα: «Παρακολουθώ το ριάλιτι επιβίωσης, η πρώην κοπέλα μου είναι όπως την γνώρισα έτσι ακριβώς είναι και στο παιχνίδι, πολύ δυναμική».

Για την παίκτρια της ομάδας των διάσημων του Survivor, Μυριέλλα Κουρεντή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» ο πρώην σύντροφός της, Κωνσταντίνος Πεταλωτής. O Κωνσταντίνος Πεταλωτής μίλησε για την πρώτη φορά που γνωρίστηκαν, το χωρισμό τους, ενώ αποκάλυψε ως θα ταξιδέψει αυτές τις μέρες στον Άγιο Δομίνικο για αναψυχή.

Ταξιδεύει στον Άγιο Δομίνικο με φίλους

«Με τη Μυριέλλα γνωριστήκαμε τον Ιούλιο που μας πέρασε όταν ανέβηκε στις Σέρρες για τις ανάγκες της παράσταση που έπαιζε. Ήρθαμε πιο κοντά, βγαίναμε, ταξιδέψαμε και περάσαμε ένα πολύ ωραίο καλοκαίρι μαζί. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμάω και σέβομαι πολύ. Τον Σεπτέμβριο, για δικού μας λόγους αποφασίσαμε να το λήξουμε. Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, λόγω της υγειονομικής κατάστασης που επικρατεί και είμαστε περισσότερο σπίτι, παρακολουθώ το Survivor! H Μυριέλλα όπως την γνώρισα έτσι είναι και στο παιχνίδι.

Πολύ αγωνιστική και δυνατή και έχει πολλά να δώσει. Ως παίκτης όχι, αλλά θα ταξιδέψω αυτές τις μέρες για Άγιο Δομίνικο, στο πλαίσιο ενός ταξιδιού με φίλους, λόγω και της αναγνωσιμότητας που πήρε το μέρος λόγω του Survivor. Έχω κανονίσει αυτό το ταξίδι από τον Σεπτέμβριο», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Πεταλωτής.

Survivor Μυριέλλα: Τι είχε πει για τον πρώην σύντροφό της που τον έχασε ξαφνικά

Η Μυριέλλα Κουρεντή έχει περάσει μία πολύ δύσκολη στιγμή στη ζωή της, όταν έχασε ξαφνικά τον σύντροφό της. «Έχω τατουάζ το Π που σημαίνει Πηνελόπη, η αδερφή μου, αλλά από το όνομα Πέτρος. Ήταν το αγόρι μου. Έφυγε το 2010. Ήταν απρόβλεπτο, δεν το περιμέναμε. Ήταν πολύ νέος. Έφυγε πολύ νωρίς, δεν μπορώ να σου πω τι έγινε. Ήταν ξαφνικό, δεν είχε κάποιο θέμα υγείας. Ήμασταν πολλά χρόνια μαζί, περίπου επτά. Δεν πίστευα ποτέ στη ζωή μου ότι θα νιώσω το συναίσθημα ότι θέλω να πεθάνω. Ένιωσα ότι δεν ήθελα να ξυπνήσω το πρωί. Ήθελα απλά να κοιμάμαι όλη μέρα. Κατάθλιψη είναι αυτό…», ανέφερε η ηθοποιός.

«Όταν βίωσα την απώλεια, προσπαθούσα να ταξιδεύω συνέχεια. Αποκόπηκα από κάθε άνθρωπο και μέρος που μου τον θύμιζε. Έκανα πολύ καιρό να επαναφέρω φιλίες σημαντικές, που σχετίζονταν με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Το είχα φτιάξει στο μυαλό μου ότι εγώ θα είμαι για πάντα μαζί του. Τον έβλεπα λίγο σαν το κάρμα μου, ενώ δεν μπορείς να είσαι τόσο εγωιστής που να πιστεύεις ότι ξέρεις ποιο είναι το κάρμα σου και ποια θα είναι η κατάληξή σου», είχε εξομολογηθεί η Μυριέλλα Κουρεντή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments