Αθλητισμός

Ολυμπιακός για Σεμέδο: Να τιμωρηθούν όσοι κρύβονται από πίσω

Ολυμπιακός για Σεμέδο: Να τιμωρηθούν όσοι κρύβονται από πίσω
Ολυμπιακός για Σεμέδο: Άμεση ήταν η αντίδραση των ερυθρολεύκων μετά την επίθεση κουκουλοφόρων έξω από το σπίτι του ποδοσφαιριστή.

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με την επίθεση κουκουλοφόρων κατά του Ρούμπεν Σεμέδο, έξω από το σπίτι του, το βράδυ της Παρασκευής. Ο ποδοσφαιριστής έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από κουκουλοφόρους που περίμεναν έξω από το σπίτι του με ρόπαλα.

Οι Ερυθρόλευκοι αμέσως κινητοποιήθηκαν και βρέθηκαν στο πλευρό του ποδοσφαιριστή, ενώ κίνησαν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να μπορέσουν να βοηθήσουν τόσο στις έρευνες όσο και στη στήριξη του ποδοσφαιριστή. Η ΠΑΕ εξέδωσε και ανακοίνωση, με την οποία καταδικάζει την επίθεση στον Σεμέδο και ζητά από τις Αρχές να πράξουν τα δέοντα, για να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι αυτουργοί.

Η ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταδικάζει απερίφραστα την χθεσινοβραδινή επίθεση κατά του ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο και είμαστε βέβαιοι ότι οι αρχές θα πράξουν τα δέοντα ώστε να τιμωρηθούν όσοι κρύβονται πίσω από αυτή την άνανδρη ενέργεια».

Σε αυτό το σημείο έχει σημασία να αναφέρουμε ότι οι πρώτες πληροφορίες από την κατάθεση του Σεμέδο αναφέρουν ότι ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς πως δεν γνωρίζει ποιοι μπορεί να του επιτέθηκαν και τι μπορεί να έχουν εναντίον του.

Το περιστατικό και οι έρευνες των αρχών

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 23:30 της Παρασκευής, στην πολυκατοικία που μένει ο ποδοσφαιριστής, τον περίμεναν τρεις μαυροφορεμένοι με κουκουλες και τη στιγμή που επέστρεφε με εναν φίλο του, του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με ρόπαλα στο πρόσωπο και το σώμα.

Αστυνομικοί που φτάσανε στο σημείο, είδαν παντού αίματα, ο παίκτης ήταν χτυπημένος στον ώμο και τη πλάτη και ο φίλος του στο στόμα και αιμορραγούσε. Οι δυο ανδρες, οδηγήθηκαν στο ΑΤ Γλυφάδας και απο εκεί στο Metropolitan. Η Αστυνομία εξετάζει τα κίνητρα πίσω από την επίθεση, έχοντας αρχικά αποκλείσει τα οπαδικά κίνητρα, ενώ στο μικροσκόπιό της έχουν μπει οι δύο υποθέσεις που την είχαν απασχολήσει παλαιότερα με την εμπλοκή του Σεμέδο και τις καταγγελίες από γυναίκες για ξυλοδαρμό και βιασμό, οι οποίες να σημειωθεί ότι δεν είχαν συνέχεια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments