Αθλητισμός

Σεμέδο ξυλοδαρμός: Του έστησαν ενέδρα κουκουλοφόροι

Σεμέδο ξυλοδαρμός: Του έστησαν ενέδρα κουκουλοφόροι
Σεμέδο ξυλοδαρμός: Ένεδρα έξω από το σπίτι του παίκτη του Ολυμπιακού έστησαν κουκουλοφόροι με ρόπαλα την Παρασκευή το βράδυ.

Άγριος ξυλοδαρμός στον Ρούμπεν Σεμέδο, έξω από το σπίτι του οποίου είχαν στήσει ενέδρα κουκουλοφόροι με ρόπαλα. Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 23:30 της Παρασκευής, στην πολυκατοικία που μένει ο ποδοσφαιριστής, τον περίμεναν τρεις μαυροφορεμένοι με κουκουλες και τη στιγμή που επέστρεφε με εναν φίλο του, του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με ρόπαλα στο πρόσωπο και το σώμα.

Αστυνομικοί που φτάσανε στο σημείο, είδαν παντού αίματα, ο παίκτης ήταν χτυπημένος στον ώμο και τη πλάτη και ο φίλος του στο στόμα και αιμορραγούσε. Οι δυο ανδρες, οδηγήθηκαν στο ΑΤ Γλυφάδας και απο εκεί στο Metropolitan. Η Αστυνομία εξετάζει τα κίνητρα πίσω από την επίθεση, έχοντας αρχικά αποκλείσει τα οπαδικά κίνητρα, ενώ στο μικροσκόπιό της έχουν μπει οι δύο υποθέσεις που την είχαν απασχολήσει παλαιότερα με την εμπλοκή του Σεμέδο και τις καταγγελίες από γυναίκες για ξυλοδαρμό και βιασμό, οι οποίες να σημειωθεί ότι δεν είχαν συνέχεια.

Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος μετά από καταγγελία της συντρόφου του

Η σύντροφος του ποδοσφαιριστή πορτογαλικής υπηκοότητας, 27 ετών είχε τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και ζήτησε βοήθεια. Στο σημείο έσπευσε ομάδα ΔΙΑΣ και οι αστυνομικοί βρήκαν την κοπέλα στο δρόμο, η οποία τους είπε ότι ο σύντροφος της την χτύπησε, την κλείδωσε έξω από το σπίτι και της πήρε το κινητό τηλέφωνο.

Η 27χρονη μεταφέρθηκε στο Ειδικό Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας στον Άλιμο, όπου κατήγγειλε επίσημα το περιστατικό. Στην κατάθεση της ανακάλεσε ότι τη χτύπησε ο ποδοσφαιριστής, λέγοντας ότι είχαν μόνο έντονη φιλονικία για προσωπικούς τους λόγους και τότε ο Σεμέδο την πέταξε με την βία στο δρόμο και κλείδωσε, κρατώντας το κινητό της τηλέφωνο.

Λίγο πριν τις 11:00 το βράδυ ο Σεμέδο συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας, αλλά αφού έδωσε κατάθεση, αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρούμπεν Σεμέδο στις αρχές Ιανουαρίου, είχε αρχικά καταγγελθεί από τη σύντροφό του για ξυλοδαρμό, όμως στη συνέχεια μετά τη σύλληψη του ποδοσφαιριστή η κοπέλα έκανε λόγο για μια «απλή σκηνή ζηλοτυπίας», ενώ στην υπόθεση για βιασμό ανηλίκου ο Σεμέδο παραδέχτηκε τα λάθη του, όχι όμως και την ενοχή του στη συγκεκριμένη υπόθεση. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, τόνισε ότι ποτέ του δεν κρύφτηκε και αναλαμβάνει την ευθύνη των λαθών του, όμως για την υπόθεση βιασμού περιμένει να την απόφαση της δικαιοσύνης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments