Ελλάδα

Τι πρέπει να κάνεις μία φορά το μήνα αν οδηγείς συνέχεια στην Αθήνα

Τι πρέπει να κάνεις μία φορά το μήνα αν οδηγείς συνέχεια στην Αθήνα
Δείτε ποια είναι η χρήσιμη συμβουλή

Η οδήγηση στην Αθήνα, είναι μαρτύριο. Πόσες φορές δεν μετανιώσατε την ώρα και τη στιγμή που αποφασίσατε να πάρετε το αυτοκίνητο, αντί να επιλέξετε κάποιον άλλο τρόπο μετακίνησης; Μάλλον άπειρες…

Γιατί καλή η βόλτα με το αυτοκίνητο, αλλά αν βιάζεσαι για να πας στη δουλειά ή επιστρέφοντας στο σπίτι, μάλλον έχεις κάνει τη χειρότερη επιλογή! Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι κάποιο μποτιλιάρισμα θα σε «φρενάρει», την κίνηση δεν θα την αποφύγεις και τα νεύρα σου στην καλύτερη των περιπτώσεων θα γίνουν …κρόσια!

Παρέα λοιπόν με ταχύτητες πρώτη και δευτέρα, εσύ συνεχίζεις τον δρόμο του μαρτυρίου, όμως αντίστοιχο μαρτύριο τραβάει και ο κινητήρας του αυτοκινήτου σου, κι αν δεν το έχεις σκεφτεί μέχρι τώρα, ίσως αυτός είναι ο λόγος που συχνά πυκνά μπορεί να καταλήγεις στο συνεργείο…

Υπάρχει λοιπόν μια λύση για να γλιτώσεις και περιττά έξοδα, και χρόνο..

Αυτή τη λύση μοιράστηκαν με το κοινό οι συγγραφείς Chris Johanson, Martin T. Stockel και Martin W. Stockel του μπεστ σέλερ βιβλίου «Auto Diagnosis, Service, and Repair». Ένα βιβλίο που μας εισάγει στα μυστικά του κόσμου των 4 τροχών κάνοντάς μας να μαθαίνουμε tips που ούτε καν φανταζόμασταν. Δίνουν λοιπόν και συμβουλές για οδήγηση στην πόλη. Η λύση, λοιπόν, έχει ως εξής:

Να οδηγείς στα 112 χλμ/ώρα για 16 χιλιόμετρα σε ανοιχτό αυτοκινητόδρομο στην πόλη, εν προκειμένω στην Αθήνα, μία φορά τον μήνα.

Όπως εξηγείται στο βιβλίο αυτή η οδήγηση και η τακτική εξατμίζει κάθε συσσώρευση νερού και καυσίμου στη μηχανή και την εξάτμιση. Πρόκειται για μια συμβουλή καλής λειτουργίας του αυτοκινήτου που κινείται στις γνώριμες συνθήκες πόλης.

Δοκίμασέ το και μάλλον με αυτό τον τρόπο θα απολαμβάνεις και με καλύτερο τρόπο τις εκδρομές σου χωρίς πάντα να πρέπει να έχει προηγηθεί συνεργείο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments