Πολιτική

Έφη Αχτσιόγλου: Βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό

Έφη Αχτσιόγλου: Βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό
Έφη Αχτσιόγλου: Βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, μετά τον γιό της.

Η Έφη Αχτσιόγλου με ανάρτηση της στο facebook αποκάλυψε πως νοσεί με κορωνοϊό. Σημειώνεται πως ο γιος της Έφης Αχτσιόγλου είναι μόλις έξι μηνών και είχε κολλήσει πριν μια εβδομάδα και εκείνος covid. Έφη Αχτσιόγλου

Η ανακοίνωση της αναλυτικά:

«Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά τον μικρούλη μας, κόλλησα κι εγώ κορωνοϊό. Σήμερα είναι η έβδομη μέρα με συμπτώματα, τα οποία επιτέλους υποχωρούν. Ο μικρός είναι πλέον πολύ καλύτερα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές. Εμβολιαζόμαστε, αυτοπροστατευόμαστε και αλληλοϋποστηριζόμαστε».

Λίγα λόγια για εκείνη

Γεννήθηκε το 1985, στα Γιαννιτσά Πέλλας. Ολοκλήρωσε με άριστα τις προπτυχιακές σπουδές της στη Νομική του ΑΠΘ και το 2009 απέκτησε -επίσης με άριστα- το μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στο Δημόσιο Δίκαιο και τις Πολιτικές Επιστήμες από την ίδια σχολή.

Εργάστηκε με ερευνητική υποτροφία στο Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου, ενώ το 2014, ολοκλήρωσε ως υπότροφος του ΙΚΥ τη συγγραφή της διδακτορικής της διατριβής στο Εργατικό Δίκαιο, υπό την επίβλεψη του καθηγητή Άρη Καζάκου.

Έφη Αχτσιόγλου

Είναι δικηγόρος Θεσσαλονίκης, και από τον Ιούλιο του 2014 επιστημονική συνεργάτιδα της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στις Βρυξέλλες. Έχει εργαστεί, επίσης, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς και στον Τομέα Αστικού Δικαίου, Πολιτικής Δικονομίας και Εργατικού Δικαίου του Τμήματος Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από το 2009 έως το 2013, καθώς και ως ερευνήτρια στο Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments