Trash

The Batchelor- Αθηνά New York: Μπέρδεψε τον Τριαντάφυλλο για αδελφό του Αλέξη Παππά

The Batchelor- Αθηνά New York: Μπέρδεψε τον Τριαντάφυλλο για αδελφό του Αλέξη Παππά
The Batchelor- Αθηνά New York: Βλέποντας τον Τριαντάφυλλο δίπλα στον Αλέξη Παππά, σε κοινή του φωτογραφία θεώρησε πως είναι ο αδερφός του και άφησε ένα σχόλιο για κλάματα.

Η Αθηνά «New York» βγήκε η μεγάλη νικήτρια του δεύτερου κύκλου του The Bachelor, καθώς ο Αλέξης Παππάς, την επέλεξε για γυναίκα της ζωής του και της χάρισε μονόπετρο. Παρ’ όλα αυτά η Aθηνά «New York» έχει φύγει στο εξωτερικό καθώς εκεί εργάζεται. Όπως η ίδια έχει εξομολογηθεί στα insta stories της γύρισε πίσω στη Νέα Υόρκη καθώς έχει λήξει η βίζα της και έπρεπε  να φύγει από τη χώρα. The Batchelor- Αθηνά New York

Ο Αλέξης Παππάς δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagtam μια φωτογραφία από τη συνάντησή του με τον πρώην συμπαίκτη του στο Survivor και αδελφικό του φίλο, Τριαντάφυλλο. Η Αθηνά «New York» παρατηρώντας τον έβγαλε το συμπέρασμα πως είναι αδερφός του αγαπημένου της, με τους θαυμαστές του Αλέξη Παππά να την διορθώνουν.

Η Αθηνά «New York» βλέποντας τον Τριαντάφυλλο δίπλα στον Αλέξη Παππά, θεώρησε πως είναι ο αδερφός του, κάτι το οποίο και έσπευσαν να διορθώσουν κάτω από τα σχόλια οι followers.

Δείτε τη φωτογραφία:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexis Pappas (@alexispapas)

Συγκεκριμένα η νικήτρια του Τhe Bachelor, Αθηνά «New York» έγραψε: «I love how much love you have for your family! Send them my love», που σημαίνει: «Λατρεύω την αγάπη που έχεις για την οικογένειά σου! Στείλε τους την αγάπη μου». Ενώ μια από τους followers του Αλέξη Παππά της απάντησε ευγενικά: «αααχ καλή μου νόμιζες πως είναι αδερφός του».

Δείτε το σχόλιο:

The Batchelor- Αθηνά New York

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments