Lifestyle

Dolce & Gabbana: Ο Machine Gun Kelly ήταν ο πρωταγωνιστής του σόου

Dolce & Gabbana: Ο Machine Gun Kelly ήταν ο πρωταγωνιστής του σόου

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram

Dolce & Gabbana: Ο Machine Gun Kelly ήταν πρωταγωνιστής στο σόου κάνοντας τουλάχιστον τρεις αλλαγές γκαρνταρόμπας κατά τη διάρκεια της επίδειξης πασαρέλας.

Ο Machine Gun Kelly ήταν πρωταγωνιστής στο σόου  Dolce & Gabbana, κάνοντας τουλάχιστον τρεις αλλαγές γκαρνταρόμπας κατά τη διάρκεια της επίδειξης πασαρέλας ενώ έδωσε το σακάκι του στην Megan Fox στην πρώτη σειρά πριν εμφανιστεί στο κλείσιμο του σόου. Ο ράπερ είναι γνωστός για το εντυπωσιακό ντύσιμό του και αναμφίβολα βρήκε πολλά να ψωνίσει από την  πασαρέλα. Μάλιστα ανοικοίνωσαν πως θα παντρευτούν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)

Τα φουσκωτά παλτό και τα ασορτί παντελόνια της Dolce & Gabbana κάνουν τον άντρα Michelin να δείχνει λεπτός, σαν ροζ τσιχλόφουσκα ή κάποιο γκράφιτι της σεζόν. Ως εναλλακτική λύση για τον κρύο καιρό, υπήρχαν  γούνες που σε κάνουν να μοιάζεις με  χιονάνθρωπο.

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

View this post on Instagram

A post shared by trèsCLICK (@tresclick)

Τα σακάκια της σεζόν έχουν υπερβολικούς ώμους, συνδυασμένα με κολάν και φορεμένα με γυαλιά γυαλιού και φορμαρισμένα sneakers. Ένα ασημένιο κοστούμι με παγιέτες άξιζε τη σκηνή, με κοκαλιάρικο σκελετό γυαλιών σκαρφαλωμένο στη μύτη με έναν τρόπο που υποδηλώνει περισσότερο λέιζερ επιστημονικής φαντασίας παρά γυαλιά ανάγνωσης. Ένα τολμηρό σύνολο streetwear διακοσμημένο με γκράφιτι ολοκληρώθηκε με ένα ψηλό πλεκτό καπέλο σε μπλε χρώμα που έδινε μια αίσθηση Marge Simpson.

Ενώ το κορυφαίο σημείο του σόου Dolce & Gabbana και το πιο απροσδόκητο ήταν οι ανδρικές φούστες. Ένα tweed midi ζώνη με χρυσή αλυσίδα φορέθηκε με σκισμένο μπλουζάκι DG και δερμάτινο γιακά. Ένα μαύρο κιτ είχε ένα πουλόβερ με γκράφιτι της DG. Ένα αστραφτερό μίνι φόρεμα από ροζ σε χρυσό ή μακρύ χιτώνα, συνδυάστηκε με ασορτί κολάν.

Τίποτα σχετικά με τη σιλουέτα της φούστας αυτής της σεζόν στις πασαρέλες ανδρικών ενδυμάτων του Μιλάνου δεν προκαλεί έκπληξη για τους σχεδιαστές της μάρκας JordanLuca με έδρα το Λονδίνο, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στο Μιλάνο.

«Νομίζω ότι το φάσμα των ανδρικών ενδυμάτων είναι τόσο ευρύ τώρα», είπε ο Τζόρνταν Μπράουν, ο οποίος κυκλοφόρησε την ετικέτα με τον Λούκα Μαρτσέτο πριν από τέσσερα χρόνια. “Είμαστε τόσο πίσω σαν εποχή τι είναι ανδρικά και γυναικεία ρούχα.”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments