Trash

Δέσποινα Βανδή: Το «δώρο» της στον Βασίλη Μπισμπίκη για την παράστασή του

Δέσποινα Βανδή: Το «δώρο» της στον Βασίλη Μπισμπίκη για την παράστασή του

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram

Δέσποινα Βανδή: Το «δώρο» που έκανε στον σύντροφο της ζωής της Βασίλη Μπισμπίκη για την παράστασή του, τα κόκκινα φανάρια στον Πολυχώρο Καρτέλ.

Η Δέσποινα Βανδή έκανε ένα ιδιαίτερο «δώρο» στον εκλεκτό της καρδιάς της Βασίλη Μπισμπίκη για την παράστασή του τα Κόκκινα Φανάρια στο θέατρο Καρτέλ. Η εκπομπή Love it με την Ιωάννα Μαλέσκου εντόπισε πως δύο φορέματα που φοράνε οι ηθοποιοί στην εν λόγω παράσταση τα έχει φορέσει στο παρελθόν η ίδια τραγουδίστρια. Το γαλάζιo κολλητό μίνι φόρεμα από συναυλία της το 2013, και το μαύρο κοντό ασημένιο από την κοινή της περιοδεία με την Έλενα Παπαρίζου.  Από ότι φαίνεται η Δέσποινα τα κάνει όλα για τον νέο ερωτά της ακόμη και να χαρίσει απλόχερα τα ρούχα της στους ηθοποιούς.  Η επιτυχία θέλει μεγάλες θυσίες.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δέσποινα Βανδή Δέσποινα Βανδή

Δημοσίευσαν την πρώτη κοινή φωτογραφία τους αγκαλιασμένοι

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους διαδικτυακούς φίλους τόσο της Δέσποινας Βανδή, όσο και του Βασίλη Μπισμπίκη. Το ζευγάρι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα την εγχώρια showbiz με τον έρωτά του, αλλά και με το ενδεχόμενο μιας επαγγελματικής συνεργασίας, ανέβασε την πρώτη κοινή φωτογραφία του στα social media. Αρχικά την τρυφερή σέλφι ανέβασε η Δέσποινα Βανδή, συνοδεύοντάς την από τη φράση «My love», δηλαδή αγάπη μου.  Την ίδια φωτογραφία κοινοποίησε λίγο αργότερα στο δικό του προφίλ και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Δέσποινα Βανδή

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments