Trash

Survivor spoiler αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο

Survivor spoiler αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο
Survivor spoiler αποχώρηση: Πρόκειται για κάποιον που έχει συζητηθεί πολύ και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις με τη συμπεριφορά και τις απόψεις του.

Όλοι οι διάσημοι μαζί και ο ψωριάρης χώρια. Ο λόγος είναι για τον τραγουδιστή Βαλάντη. Ο τραγουδιστής, μετά την χυδαία  φράση που είπε στην Ευρυδίκη για το θέμα της υγείας της, έχει στρέψει τόσο τους συμπαίκτες του εναντίον του όσο και το τηλεοπτικό κοινό.  Κανείς από την ομάδα των Διάσημων δεν θέλει να του απευθύνει τον λόγο αλλά  και ο ίδιος έχει απομονωθεί. Μάλιστα, οι Κόκκινοι παρακαλούν να αποχωρήσει από το ριάλιτι για να βρουν την ψυχική τους γαλήνη, αφού συνεχώς δημιουργεί προβλήματα και εντάσεις στην παραλία. Survivor spoiler αποχώρηση

Θα εισακουστούν οι προσευχές τους;

Σύμφωνα με το Survivor spoiler οι πληροφορίες θέλουν τον Βαλάντη να είναι ο επόμενος παίκτης που θα φτιάξει τις βαλίτσες του για επιστροφή στα πάτρια εδάφη. Στο σημερινό επεισόδιο της Τετάρτης 19 Ιανουαρίου η αποχώρηση είναι του τραγουδιστή. Υπενθυμίζεται  ότι αυτή τη βδομάδα τρεις είναι οι υποψήφιοι.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο τραγουδιστής και χθες (17/1) μετά από στρατηγική που ακολούθησαν οι Διάσημοι έβγαλαν στον τάκο τον Γιωρίκα και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας τον Θανάση Βισκαδουράκη, ο οποίος είναι δημοφιλής. Όπως φάνηκε ξεκάθαρα από τα λόγια όλων, εκτός του Βαλάντη, η ομάδα είχε συνεννοηθεί να ψηφιστεί προς αποχώρηση ο Γιωρίκας Πηλίδης, τον οποίο και θεωρούν όλοι, τον πιο δυνατό παίκτη της ομάδας τους. Έτσι και έγινε, μιας και όλοι έγιναν μια γροθιά εναντίον του Βαλάντη για να φύγει από το παιχνίδι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments