Trash

Survivor – Ευρυδίκη: Η χυδαία φράση που είπε εναντίον της ο Βαλάντης και κόπηκε στο μοντάζ

Survivor – Ευρυδίκη: Η χυδαία φράση που είπε εναντίον της ο Βαλάντης και κόπηκε στο μοντάζ
Survivor - Ευρυδίκη: Στο χθεσινό συμβούλιο είδαμε την Ευρυδίκη να κλαίει με λυγμούς μετά από ένα σχόλιο του Βαλάντη που δεν παίχτηκε ποτέ στον αέρα.

Η παίκτρια των Διασήμων Ευρυδίκη του Survivor Greece, αποχώρησε για λίγο από το συμβούλιο του νησιού και όταν επέστρεψε όλη η ομάδα θύμωσε με τον τραγουδιστή Βαλάντη λέγοντας όλοι πως η φάση που ειπώθηκε από το στόμα του  ήταν απαράδεκτη. Survivor - Ευρυδίκη

«Μετά την τοποθέτηση μου, ο Βαλάντης γύρισε και μου είπε κάτι που, αν θέλει μπορεί να το πει, εγώ ντρέπομαι να το εκφράσω. Είναι κάποια πράγματα που δεν τα αγγίζεις. Αναφέρθηκε στην υγεία μου και μου είπε κατά λέξη μια φράση… Επειδή αυτό με πονάει πολύ μέσα μου, αν θέλει μπορεί να πει τι είπε»πρόσθεσε χαρακτηριστικά η Ευριδίκη Παπαδοπούλου με τον τραγουδιστή να μην θέλει να επαναλάβει στον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιανό το σχόλιο που ξεστόμισε.

Τι είπε ο Βαλάντης

Ο Βαλάντης, παίρνοντας τον λόγο, sto Survivor Greece ισχυρίστηκε: «Έχω περάσει πάρα πολλά πράγματα κι εγώ, οπότε δεν θέλω να τοποθετηθώ γιατί είναι ένα πολύ λεπτό θέμα και δεν έχω τέτοια διάθεση. Ζήτησα συγγνώμη».

Survivor - Ευρυδίκη

Τι ζήτησε από την παραγωγή η παίκτρια

Σήμερα η εκπομπή «Το Πρωινό»,αποκάλυψε ότι η ίδια η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ζήτησε από την παραγωγή του Survivor να κοπεί η φράση του Βαλάντη στο μοντάζ «Η ίδια η Ευρυδίκη ζήτησε να κοπεί στο μοντάζ. Η παραγωγή σεβόμενη την επιθυμία της Ευρυδίκης να μην ειπωθεί στον αέρα η χυδαία φράση του Βαλάντη στην Ευρυδίκη μία φράση για την υγεία της, κόπηκε στο μοντάζ…» είπε ο Νίκος Παρτσώλης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments