Trash

Έλλη Κοκκίνου: Η ιστορική φωτογραφία με το εσώρουχο που άφησε εποχή

Έλλη Κοκκίνου: Η ιστορική φωτογραφία με το εσώρουχο που άφησε εποχή
Έλλη Κοκκίνου: Η τραγουδίστρια έκανε μία προκλητική φωτογράφιση στο παρελθόν με μαύρα εσώρουχα δείχνοντας το θανατηφόρο κορμί της.

Η Έλλη Κοκκίνου έχει παράδοση να κάνει εμφανίσεις που σοκάρουν καθώς στο παρελθόν έχει εμφανιστεί  αρκετές φορές χωρίς εσώρουχο. Πως άλλωστε θα εντυπωσιάσει το κοινό στις πίστες των μπουζουκιών εννοείται με το παρουσιαστικό της, το μεγάλο στήθος της και το καλλίγραμμο κορμί της.

Ο λόγος για την Έλλη Κοκκίνου, η οποία στην παρακάτω φωτογραφία τα έβγαλε όλα στη φόρα σε μια φωτογράφιση στο παρελθόν τραβώντας όλα τα βλέμματα στο πληθωρικό μπούστο της.

H αξέχαστη φωτογράφιση με μαύρα εσώρουχα:

Έλλη Κοκκίνου

Στο παρελθόν είχε δώσει συνέντευξη μιλώντας για την προσωπική της ζωή λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Δεν υπάρχει κάτι. Θέλω να ξαναφτιάξω την ζωή μου, αλλά όχι να ξαναπαντρευτώ. Γιατί ο γάμος συνεπάγεται με φτιάξιμο της ζωής; Τώρα δεν θα ήθελα να συμβιώσω με κάποιον, όμως θα ήθελα να υπάρχει ένας άνθρωπος στην ζωή μου και αν πληρεί τις προϋποθέσεις θα ήθελα και να συμβιώσω μαζί του. Τα θέλω αυτά. Είμαι αγαπησιάρα και συντροφικό άνθρωπος. Αλλά πρώτα να γνωρίσω κάποιον».

Έλλη Κοκκίνου

Έλλη Κοκκίνου – Παναγιώτης Βασιλειάδης: Ο ονειρικός γάμος που κατέληξε σε πολύκροτο διαζύγιο

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2000, όπου τότε η τραγουδίστρια εμφανιζόταν στο κέντρο του επιχειρηματία. Η χημεία μεταξύ τους ήταν μοναδική και έτσι το Σεπτέμβριο του 2007, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο έρωτάς τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του γιου τους Αλέξανδρου το Μάιο του 2008. Δυστυχώς όμως δεν έχουν όλα τα παραμύθια καλό τέλος κι έτσι αυτός ο γάμος κατέληξε σε ένα πολύκροτο διαζύγιο με πολλές κόντρες και αφίξεις στα δικαστήρια…

Ο χωρισμός τους ήταν δύσκολος με δεκάδες διαμάχες, ανταλλαγές μηνύσεων και επεισόδια ακόμη και στο παιδικό πάρτι του γιου τους πριν από μερικά χρόνια, όταν είχε εμφανιστεί ο Παναγιώτης Βασιλειάδης χωρίς να έχει προσκληθεί. Το 2013 πουλήθηκε και το όμορφο σπίτι που διατηρούσαν στη Βούλα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments