Διεθνή

ΗΠΑ: Ρεπόρτερ χτυπήθηκε από αμάξι on air

ΗΠΑ: Ρεπόρτερ χτυπήθηκε από αμάξι on air
ΗΠΑ: Απίστευτο και όμως αληθινό είναι το γεγονός ότι ένας ρεπόρτερ χτυπήθηκε από αμάξι την ώρα του ρεπορτάζ.

Όπως λένε πάντα οι παρουσιαστές των τηλεοπτικών εκπομπών, τα ζωντανά έχουν πάντα την πιθανότητα του απρόοπτου. Το ίδιο έπαθε και μία δημοσιογράφος στις ΗΠΑ, όταν χτυπήθηκε από αμάξι την ώρα που έκανε ρεπορτάζ.

Η Τόρι Γιόρκεϊ, νεαρή αμερικανίδα δημοσιογράφος, το έμαθε «από πρώτο χέρι», καθώς την χτύπησε αυτοκίνητο την ώρα που έκανε ρεπορτάζ για τον καιρό στη Δυτική Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Η ρεπόρτερ, αιφνιδιασμένη και σοκαρισμένη, εμφανίστηκε πάλι στο πλάνο και απευθύνθηκε στον εμβρόντητο παρουσιαστή ο οποίος είδε τα πάντα: «Θεέ μου, μόλις με χτύπησε ένα αυτοκίνητο, αλλά είμαι εντάξει. Μόλις με χτύπησε ένα αυτοκίνητο, αλλά είμαι εντάξει, Tιμ. Είμαι εντάξει. Είμαστε όλοι καλά».

Το περιστατικό

Η οδηγός του οχήματος που έπεσε πάνω της προφανώς από λάθος με αγωνία άρχισε να τη ρωτάει εάν είναι καλά. Η Τόρι της απάντησε ενώ βρισκόταν στον αέρα: «Είμαι εντάξει, ναι… Ξέρεις είμαστε σε ζωντανή μετάδοση στην τηλεόραση. Είναι όλα καλά. Στην πραγματικότητα με χτύπησε ένα αυτοκίνητο στο κολέγιο επίσης, ακριβώς έτσι. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι καλά».

Το βίντεο από το ρεπορτάζ έγινε viral στο Τουίτερ, ενώ κάποιοι υποστήριξαν πως η ρεπόρτερ αξίζει προαγωγή και αύξηση για την στάση που τήρησε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments