Διεθνή

Meatloaf: Πέθανε στα 74 του ο δημοφιλής τραγουδιστής

Meatloaf: Πέθανε στα 74 του ο δημοφιλής τραγουδιστής
Ο Marvin Lee Aday, βραβευμένος με Grammy, πέθανε την Πέμπτη το βράδυ, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου του. 

Ο Meatloaf, ο διάσημος τραγουδιστής που καθιερώθηκε στο κοινό με το τραγούδι “I’d Do Anything for Love” πέθανε στα 74 του.

Ο Marvin Lee Aday, βραβευμένος με Grammy, πέθανε την Πέμπτη το βράδυ, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου του.

Μια ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του στο Facebook αναφέρει: «Οι καρδιές μας είναι ραγισμένες καθώς ανακοινώνουμε ότι ο απαράμιλλος Meat Loaf πέθανε απόψε έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Deborah. Οι κόρες του Περλ και Αμάντα και στενοί φίλοι του  ήταν μαζί του τις τελευταίες 24 ώρες…»

«Γνωρίζουμε πόσα σήμαινε για τόσους πολλούς από εσάς και εκτιμούμε πραγματικά όλη την αγάπη και την υποστήριξη καθώς περνάμε αυτή τη στιγμή της θλίψης που χάνουμε έναν τόσο εμπνευσμένο καλλιτέχνη και όμορφο άντρα. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση της ανάγκης μας για ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή. Από την καρδιά του μέχρι τις ψυχές σας… μην σταματήσετε ποτέ να ροκάρετε!»

Το Bat Out of Hell των Meat Loaf συγκαταλέγεται στα 35 άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία των ΗΠΑ, έχοντας πουλήσει 14 εκατομμύρια αντίτυπα.

Τα σινγκλ του «Two of Three Ain’t Bad» και «Paradise by the Dashboard Light», που έφτασαν στο Νο 11 και στο Νο 39 του Billboard Hot 100, αντίστοιχα, έγιναν και τα δύο πλατινένια το 2018.

Ο Meatloaf έχει επίσης εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των καλτ κλασικών “The Rocky Horror Picture Show”, “Fight Club” και “Wayne’s World”.

Προβλήματα υγείας

Ο τραγουδιστής έχει μιλήσει στο παρελθόν για προβλήματα στην υγεία του που είχαν επηρεάσει την ικανότητά του να ερμηνεύει. Τον Νοέμβριο του 2021, δημοσίευσε στο Facebook ότι θα επέστρεφε στο στούντιο την Πρωτοχρονιά, ενώ σημείωσε ότι είχε κάνει τέσσερις επεμβάσεις στην πλάτη.

«Οι χειρουργικές επεμβάσεις στην πλάτη πλήγωσαν τα πάντα. Πριν από τις επεμβάσεις προσπαθούσα ακόμα να κάνω σόου, τότε ήταν που κάποιοι από εσάς είδατε ή ακούσατε ότι κατέρρευσα στη σκηνή και τελικά σταμάτησα την περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Δεν μπορούσα να πετύχω υψηλές νότες λόγω πόνου στην πλάτη. Όχι ένας ελαφρύς πόνος στην πλάτη. Πόνος που θα σε γονάτιζε», έγραψε.

Το 2016, ο τραγουδιστής κατέρρευσε σε μια συναυλία στην καναδική πόλη Έντμοντον και εισήχθη στο νοσοκομείο. Η αιτία ήταν η αφυδάτωση, είπε τότε εκπρόσωπος του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments