Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της κυβέρνησης του Μπαχρέιν

Άδωνις Γεωργιάδης: Συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της κυβέρνησης του Μπαχρέιν
Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Κυβέρνησης του Μπαχρέιν.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Κυβέρνησης του Μπαχρέιν. Από την Ελλάδα έδωσαν το παρών ο Υπουργός Τουρισμού, κ. Βασίλιας Κικίλιας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Νίκος Παπαθανάσης, οι Υφυπουργοί Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κκ. Χρίστος Δήμας και Γιάννης Τσακίρης και Εξωτερικών, κ. Κώστας Φραγκογιάννης, ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών, κ. Γιάννης Σμυρλής, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών & Περιουσίας Α.Ε., κ. Γρηγόρης Δημητριάδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ταμείου Αξιοποίησης και Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε., κ. Δημήτρης Πολίτης και ο Ειδικός Απεσταλμένος του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων για χώρες ΜΕΝΑ και Κόλπου, κ. Παναγιώτης Μίχαλος.

Από το Μπαχρέιν: ο Υπουργός Βιομηχανίας, Εμπορίου & Τουρισμού, κ. Zayed Al Zayani, ο Υπουργός Αθλητισμού και Νεολαίας, κ. Ayman Al Moayyed, ο Επικεφαλής του Economic Development Board, κ. Khalid Humaidan και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, κ. Hamad Mahmeed.

Άδωνις Γεωργιάδης: Τι δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης

«Καλωσορίσαμε στο Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων μια πολύ σημαντική αποστολή από το Μπαχρέιν με την ΑΕ, τον ομόλογό μου Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και τους Υπουργούς Βιομηχανίας, Εμπορίου & Τουρισμού και Αθλητισμού και Νεολαίας, μαζί βεβαίως με τον Υπουργό Τουρισμού, κ. Κικίλια και τους συνεργάτες μου στο Υπουργείο Ανάπτυξης, τον κ. Παπαθανάση, τον κ. Δήμα και τον κ. Τσακίρη. Σκοπός είναι να ενώσουμε τις δύο χώρες όσο μπορούμε περισσότερο, να προσελκύσουμε επενδύσεις από το Μπαχρέιν στην Ελλάδα και από την Ελλάδα στο Μπαχρέιν και τα επόμενα χρόνια οι καλές πολιτικές σχέσεις μας να εξελιχθούν και σε καλές οικονομικές σχέσεις. Και βεβαίως να προετοιμάσουμε όσο μπορούμε καλύτερα το ταξίδι του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη φίλη αυτή χώρα. Θέλω να καλωσορίσω την ΑΕ, τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Shaikh Salman bin Khalifa Al Khalifa και όλη την αντιπροσωπεία και να τους ευχηθώ καλή διαμονή στην Ελλάδα».

Ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Shaikh Salman bin Khalifa Al Khalifa: «Με χαρά βρίσκομαι στην Αθήνα και ευχαριστώ την ΑΕ, τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων για την εγκάρδια υποδοχή. Στη συνάντησή μας διατρέξαμε πολλά πεδία συνεργασίας και έχουμε την βούληση να ενδυναμώσουμε τις διμερείς μας σχέσεις στους τομείς της οικονομίας και των επενδύσεων, όπως επίσης και σε πολλούς άλλους τομείς».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments