Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ληστεία ξανά στο ψιλικατζίδικο που δολοφονήθηκε ο υπάλληλος

Θεσσαλονίκη: Ληστεία ξανά στο ψιλικατζίδικο που δολοφονήθηκε ο υπάλληλος
Τον περασμένο Νοέμβριο, ληστές σκότωσαν τον 44χρονο υπάλληλο μέσα στο κατάστημα ψιλικών

Ληστεία σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο ίδιο κατάστημα ψιλικών όπου είχε δολοφονηθεί τον περασμένο Νοέμβριο, ο 44χρονος υπάλληλος στην περιοχή της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 22:00, άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, μπήκε στο κατάστημα και κατάφερε να αρπάξει 60 ευρώ. Στη συνέχεια, τράπηκε σε φυγή ενώ αναζητείται από τις αρχές.

Η δολοφονία του 44χρονου υπαλλήλου

Ως δράστης για τη δολοφονία του 44χρονου υπαλλήλου μέσα στο κατάστημα ψιλικών τον περασμένο Νοέμβριο συνελήφθη ένας 27χρονος κι ο 35χρονος συνεργός του.

Στην προανακριτική του απολογία, ο 35χρονος φερόμενος ως συνεργός περιέγραψε στις Αρχές τον τρόπο που ο 27χρονος έφτασε στη δολοφονία.

Ανέφερε ότι ο συνεργός του πρώτα χτύπησε τον 44χρονο υπάλληλο με τη λαβή του όπλου και στη συνέχεια, όταν τράπηκε σε φυγή, το θύμα προσπάθησε να τον σταματήσει πιάνοντας το πόδι του και τότε ο 27χρονος τον πυροβόλησε. Ο 35χρονος φέρεται να παραδέχθηκε ότι βρισκόταν μαζί με τον φερόμενο δράστη, ισχυριζόμενος, όμως, ότι δεν γνώριζε πως ο 27χρονος επρόκειτο να ληστέψει το ψιλικατζίδικο, πολύ περισσότερο για τη δολοφονία, ενώ υποστήριξε ότι έκαναν «τον τελευταίο καιρό παρέα».

Στον 27χρονο αλβανικής καταγωγής ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, οπλοχρησία και οπλοκατοχή, ενώ σε βάρος του 35χρονου Έλληνα, φερόμενου ως συνεργού, για συνέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments