Lifestyle

Μυρτώ Αλικάκη: «Έχω κάνει σεξ στη μέση του δρόμου»

Μυρτώ Αλικάκη: «Έχω κάνει σεξ στη μέση του δρόμου»
Μυρτώ Αλικάκη: Η ηθοποιός αποκάλυψε πως αν ήταν άντρας για ένα 24ωρο θα πήγαινε με όσες περισσότερες γυναίκες μπορούσε.

Η Μυρτώ Αλικάκη βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Παρασκευής (21/1) στον Θέμη Γεωργαντά και στην εκπομπή After Dark. Η ηθοποιός με όλη την ειλικρίνεια που την διακατέχει αποκάλυψε στο OPEN, ότι έχει κάνει σεξ στη μέση του δρόμου. Eπίσης πρόσφατα είπε τι κάνει και μένει τόσο νέα. Με αφορμή την ερώτηση στο δωμάτιο «εξομολογητήριο» για το ποιο είναι το πιο ακραίο μέρος που έχει κάνει σεξ, είπε: Μυρτώ Αλικάκη

«Δεν μου αρέσουν τα ακραία μέρη. Το καλύτερο σεξ γίνεται σε ένα κρεβάτι, αλλά έγινε στη μέση του δρόμου. Ήταν νύχτα και δεν είχε κίνηση, το έκανα παλαιότερα, τώρα πια δεν κάνω τέτοια» απάντησε η Μυρτώ Αλικάκη. Η ηθοποιός χωρίς δισταγμό ανέφερε πως εάν ήταν άντρας για ένα 24ωρο θα πήγαινε με όσο περισσότερες γυναίκες μπορούσε.

Τι είπε για τον ρόλο στην Αναστασία

«Ήταν ένα σοκ γιατί εκείνα τα χρόνια όταν ξεκινούσε να προβάλλεται μια σειρά, τα γυρίσματα είχαν σχεδόν ολοκληρωθεί. Στην διάρκεια των γυρισμάτων δεν είχα καμία επαφή τι impact μπορούσε να έχει η σειρά στον κόσμο. Δουλεύαμε σε ένα υπέροχο, προστατευμένο περιβάλλον. Όταν προβλήθηκε αυτή σειρά, έχασα μέσα σε μια νύχτα την ιδιωτικότητά μου» είπε η Μυρτώ Αλικάκη.

«Ήταν πολύ παράξενο να σε αναγνωρίζουν όλοι στον δρόμο, να ασχολούνται μαζί σου και να σε φωνάζουν Αναστασία. Και με αυτό το χαρακτηριστικό σεξουαλικό που είχε αυτός ο ρόλος, εγώ στα 21 μου δεν ήξερα που πάω. Ήρθε και μου φορέθηκε ένα πράγμα και χρειάστηκε διαχείριση. Με έκανε να νιώσω πολύ δυνατή στο πως το διαχειρίστηκα κι ισορρόπησα και δεν έχασα τον στόχο μου» κατέληξε  η Μυρτώ Αλικάκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments