Lifestyle

Νικολέττα Ράλλη: Μιλάει πρώτη φορά για την κλοπή των φωτογραφιών της

Νικολέττα Ράλλη: Μιλάει πρώτη φορά για την κλοπή των φωτογραφιών της
Νικολέττα Ράλλη: «Κάποια στιγμή είχα ένα πρόβλημα, μου είχαν χακάρει το κινητό και μου είχαν πάρει φωτογραφικό υλικό».

Με αφορμή το μήνυμα που δέχτηκε πριν λίγες μέρες η Ευλαμπία Ρέβη και το οποίο έπεσε στο τραπέζι της συζήτησης, η Νικολέττα Ράλλη θέλησε να μιλήσει για τα social media και αναφέρθηκε στο περιστατικό, όπου της χάκαραν το κινητό και της έκλεψαν φωτογραφίες.

«Κάποια στιγμή είχα ένα πρόβλημα, μου είχαν χακάρει το κινητό και μου είχαν πάρει φωτογραφικό υλικό. Δεν το έχω πει ποτέ αυτό δημόσια. Όταν πήγα στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, μου είχε πει ο αστυνομικός ότι “επειδή αυτή τη στιγμή, δυστυχώς, προέχουν θέματα όπως παιδεραστία, παιδική πορνογραφία, να ξέρεις ότι στα επόμενα δύο χρόνια δεν θα υπάρχει γυναίκα από τις νέες γενιές που δεν θα υπάρχει υλικό, φωτογραφία που να αφορά προσωπική της στιγμή”», είπε αρχικά η Νικολέττα Ράλλη. Νικολέττα Ράλλη

Η Νικολέττα Ράλλη κατέληξε επίσης: «Θα μου πείτε, τι σχέση έχει αυτό; Το λέω με αφορμή το κομμάτι των κοινωνικών δικτύων».

Ευλαμπία Ρέβη: «Μου έστειλαν κι εμένα πρόσκληση για πάρτι με αντάλλαγμα 3.000 ευρώ»

Με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη και την έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας, η δημοσιογράφος Ευλαμπία Ρέβη αποκάλυψε στην εκπομπή της, πως έγινε αποδέκτης ανάλογης πρόσκλησης σε πάρτι κατά το πρόσφατο παρελθόν. Η δημοσιογράφος παρουσίασε τα μηνύματα που έλαβε δύο φορές στο παρελθόν.

Τα μηνύματα στο κινητό της

Όπως είπε, η πρώτη φορά ήταν το 2019 όταν έλαβε ένα προσωπικό μήνυμα στο λογαριασμό της στο facebook, στο οποίο ένας άνδρας της ζητούσε να αναλάβει τον ρόλο της υποδοχής σε πάρτι με αντάλλαγμα το ποσό των 3.000 ευρώ. Ο άγνωστος αυτός άνδρας προσπάθησε, μάλιστα, να την δελεάσει λέγοντας ότι τα χρήματα θα δίνονταν όλα μπροστά, χωρίς καμία καθυστέρηση. Η δεύτερη φορά, όπως είπε, μιλώντας στο Open, ήταν δύο χρόνια αργότερα, το 2021, όταν ο ίδιος άγνωστος άνδρας της πρόσφερε το ποσό των 5.000 ευρώ με την Ευλαμπία Ρέβη να απαντά και πάλι αρνητικά. Όπως πρόσθεσε, ο άνδρας αυτός έχει στείλει αντίστοιχα μηνύματα και σε φίλες της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments