Lifestyle

Kate Middleton: Είναι έγκυος για τέταρτη φορά;

Kate Middleton: Είναι έγκυος για τέταρτη φορά;
Kate Middleton: Τo Clitheroe Community Hospital στο Lancashire, ένα νοσοκομείο που βοηθάει και στηρίζει την κοινωνία επισκέφθηκαν ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton.

Τo Clitheroe Community Hospital στο Lancashire, ένα νοσοκομείο που βοηθάει και στηρίζει την κοινωνία επισκέφθηκαν ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, άκουσαν τις δοκιμασίες που αντιμετώπισαν οι εργαζόμενοι ενώ μπόρεσαν να δουν και τη δουλειά που κάνει η Church on the Street υπό τις οδηγίες του πάστορα Mick Fleming.

Τι συνέβη

Στη διάρκεια της επίσκεψης αυτής λοιπόν, η Kate με τον William, συναντήθηκαν με μια οικογένεια και η Middleton πήρε αγκαλιά το μωρό της οικογένειας, τη μικρή Anastasia Barrie, ένα μωρό 3,5 μηνών. O William που κοιτούσε με θαυμασμό της Kate με το μωρό στην αγκαλιά, είπε στην οικογένεια: «Μην της δίνετε ιδέες», με την Kate να απαντά: «Ξέρεις ότι δεν μπορείς να πάρεις το μωρό μαζί σου»!

Kate Middleton: Η άγνωστη συμφωνία με τον πρίγκιπα William πριν τον γάμο τους

Πάνε περισσότερο από 10 χρόνια που ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μια τελετή κατά το αγγλικανικό τυπικό από τον αρχιεπίσκοπο της Αγγλίας που διεξήχθη στο Λονδίνο και συγκεκριμένο στο Αββαείο του Westminster. Ήταν 29 Απριλίου του 2011 που το πριγκιπικό ζεύγος αντάλλαξε βέρες και όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης. Είχαν προηγηθεί 10 χρόνια σχέσεις και έρωτα προτού το ζευγάρι πάρει την απόφαση να παντρευτεί.

Κανείς δεν ήξερα όμως τη μυστική συμφωνία που είχαν κάνει William και Middelton, μέχρι που έγινε γνωστή φέτος από την αποκάλυψη του δημοσιογράφου Andrew Pierce στο περιοδικό Amazon Prime. Η συμφωνία που έπρεπε να κάνει η Kate με τον William αφορούσε μια σειρά πραγμάτων για την ακρίβεια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments