Ελλάδα

Κακοκαιρία: Ο χιονισμένος δρόμος στην Ελλάδα, που μάγεψε όλο τον πλανήτη [vid]

Κακοκαιρία: Ο χιονισμένος δρόμος στην Ελλάδα, που μάγεψε όλο τον πλανήτη [vid]
Τον γύρο του κόσμου κάνει το video με το παραμυθένιο "κρυστάλλινο" σκηνικό από έναν χιονοσκέπαστο δρόμο της Φλώρινας, φέρνοντας στο φως εικόνες από μιαν άλλη Ελλάδα.

Ένα παραμυθένιο, χειμερινό σκηνικό, που έστησε η κακοκαιρία Ελπίς, απαθανάτισε ο ταξιδιωτικός φωτογράφος Στέφανος Αντιμάντο σε πρόσφατη επίσκεψή του στη Βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα στη Φλώρινα, φέρνοντας στο φως μοναδικής ομορφιάς τοπία.

Το video το οποίο δημοσίευσε ο Έλληνας φωτογράφος έχει διάρκεια μόλις 11 δευτερόλεπτα, όμως η δύναμη της εικόνας και η ομορφιά του τοπίου είναι τέτοια που μεταδόθηκε με ταχύτατους ρυθμούς σε ολόκληρο τον πλανήτη μέσω των κοινωνικών δικτύων και ειδικότερα του Instagram. Ο χιονισμένος δρόμος της Ελλάδας που λάτρεψε ο πλανήτης – Μόλις 11 δευτερόλεπτα μαγείας – 24betgr.com

Πολλοί μάλιστα αδυνατούσαν  να πιστέψουν ότι αυτό το χιονισμένο τοπίο βρίσκεται στην Ελλάδα. Μάλιστα κάποιοι  ζητούσαν επιπλέον πληροφορίες για τη διαδρομή που πρωταγωνιστεί στο σύντομο video του Στέφανου Αντιμάντο και μάγεψε ολόκληρο τον πλανήτη.

Ο χιονοσκέπαστος δρόμος με τις αψίδες, που σχηματίζουν τα δέντρα στις άκρες τους, είναι εκείνος που ενώνει τη Φλώρινα με το χιονοδρομικό κέντρο στο Πισοδέρι και κάθε χειμώνα καλύπτεται με αυτό το εντυπωσιακό λευκό πέπλο.

Δείτε το Video:

Τι λέει ο φωτογράφος που απαθανάτισε το μαγευτικό τοπίο

Όσο για την επιτυχία της ανάρτησής του, είπε στο ίδιο μέσο: «Με ακολουθούν μεγάλοι ξένοι λογαριασμοί οπότε το βρήκαν μερικοί, το ανέβασαν και σιγά σιγά το πήραν σχεδόν όλα τα μεγάλα accounts του Instagram. Έχει διαδοθεί σε πολλές χώρες και έχει συγκεντρώσει συνολικά εκατομμύρια προβολές. Μου έχουν στείλει μηνύματα άνθρωποι από το εξωτερικό για να μου πουν ότι δεν ήξεραν καν ότι η Ελλάδα έχει χιόνι και βουνά.Στόχος μου μέσα από το κανάλι μου είναι να δείχνω ότι η Ελλάδα δεν είναι μόνο οι παραλίες και τα νησιά μας.Έχει πολλά πράγματα για να δεις. Έχει πάρα πολλά βουνά, έχει χιονοδρομικά. Χαίρομαι που μέσα από αυτό το βίντεο έγινε μια αρχή και ο κόσμος θα αρχίσει να μαθαίνει περισσότερο αυτή την πλευρά της Ελλάδας».

Λίγες ημέρες αργότερα, ο ίδιος φωτογράφος, ανάρτησε άλλο ένα video με κίνηση σε χιονισμένο δρόμο. Αυτή τη φορά από το όρος Βόρρας. Η ανάρτηση κέρδισε και πάλι πολλά likes και σχόλια, ενώ ο φωτογράφος έγραψε στο caption:«Άλλη μία όμορφη διαδρομή κάτω από τον γαλάζιο ουρανό. Αυτή τη φορά από το όρος Βόρρας (Καϊμάκτσαλαν) στον δρόμο προς το χιονοδρομικό. Η άλλη εκδοχή του μπλε και του λευκού της Ελλάδας», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments