Ελλάδα

Κλειστά Πανεπιστήμια – Κακοκαιρία Ελπίς: Ποιες Σχολές αναστέλλουν μαθήματα και εξετάσεις

Κλειστά Πανεπιστήμια – Κακοκαιρία Ελπίς: Ποιες Σχολές αναστέλλουν μαθήματα και εξετάσεις
Κλειστά Πανεπιστήμια – Κακοκαιρία Ελπίς: Ποιες Σχολές αναστέλλουν μαθήματα και εξετάσεις

Την αναστολή λειτουργίας τους, μετά τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ανακοινώνουν το ένα μετά το άλλο και τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας εξαιτίας της κακοκαιρίας και των προειδοποιήσεων από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για περιορισμό των μετακινήσεων το επόμενο 48ωρο.

Αναλυτικά τα Πανεπιστήμια που έχουν ανακοινώσει μέχρι στιγμής αναστολή λειτουργίας Δευτέρα -Τρίτη

  1. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αναστέλλεται η εκπαιδευτική λειτουργία του ΕΜΠ για 24 και 25 Ιανουαρίου 2022, λόγω αναμενόμενων ακραίων καιρικών συνθηκών. Οι Σχολές θα ανακοινώσουν τις τροποποιήσεις στο πρόγραμμα των εξετάσεων.
  1. Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής :Δευτέρα και Τρίτη. Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την Τετάρτη 26-01-2022, εφόσον τα έντονα καιρικά φαινόμενα επιμένουν.
  1. α. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Αναστολή λειτουργίας των Σχολών και των Τμημάτων του Συγκροτήματος Ευρίπου από τις 24 έως και τις 25 Ιανουαρίου 2022. Θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση σχετικά με την Τετάρτη.
  1. β. Μαθηματικό Αθηνών: Δευτέρα 24/1 και Τρίτη 25/1. Για την εξέταση των μαθημάτων που αναβάλλονται θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.
  1. γ. Φιλοσοφική Αθηνών: Δευτέρα και Τρίτη 24 & 25 Ιανουαρίου 2022. Οι κατ’ αυτές τις ημέρες ορισμένες εξετάσεις, θα επαναπρογραμματιστούν και θα ανακοινωθούν εγκαίρως.
  1. Πανεπιστήμιο Πειραιώς: Δευτέρα και Τρίτη, 24 και 25 Ιανουαρίου 2022.
  1. Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο::Αναβολή των εξετάσεων τη Δευτέρα 24/1/2022. Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για την Τρίτη 25/1/2022 έως αύριο το απόγευμα.
  1. Πολυτεχνείο Κρήτης: Κλειστά Δευτέρα και Τρίτη. Όσον αφορά στην τρέχουσα εξεταστική περίοδο, το πρόγραμμα εξετάσεων των δύο αυτών ημερών, μεταφέρεται αυτούσιο, χωρίς αλλαγές σε ημέρες, ώρες ή αίθουσες, στην αρχή της κενής εβδομάδας μεταξύ των δύο εξαμήνων, δηλαδή Δευτέρα 14.02.2022 και Τρίτη 15.02.2022. Όσον αφορά στις υπηρεσίες του Ιδρύματος, αυτές θα παραμείνουν ανοιχτές, αλλά θα λειτουργήσουν με το ελάχιστο δυνατό προσωπικό μόνο για τις άμεσες και επείγουσες ανάγκες.
  1. Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών ΑΕΑΑ: Κλειστή 24 και 25 Ιανουαρίου. Αναβολή εξετάσεων. Οι εξετάσεις των δύο ημερών αναβάλλονται για τις 21 και 22 Φεβρουαρίου αντίστοιχα. Για την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου θα αναρτηθεί ανακοίνωση.
  1. Πανεπιστήμιο Κρήτης Ανακοίνωση Πρυτανείας Πανεπιστημίου Κρήτης: Αναστολή Δευτέρα και Τρίτη, αναβάλλονται οι εξετάσεις. Οι διοικητικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου θα λειτουργήσουν κανονικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments