Lifestyle

Κάτια Ζυγούλη: Αποκαλύπτει τον λόγο που αποστασιοποιήθηκε από τα social media

Κάτια Ζυγούλη: Αποκαλύπτει τον λόγο που αποστασιοποιήθηκε από τα social media

Πηγή Φωτογραφίας: instagram

Κάτια Ζυγούλη: Το τελευταίο χρονικό διάστημα το μοντέλο είχε επιλέξει για προσωπικού της λόγους  να απέχει από τα social media.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η Κάτια Ζυγούλη είχε επιλέξει για προσωπικού της λόγους  να απέχει από τα social media. Το προηγούμενο έτος ήταν ιδιαίτερα ενεργή και η απόφασή της αυτή έβαλε σε σκέψεις του διαδικτυακούς φίλους της.

Γι΄αυτό ή ίδια βγήκε δημόσια και ενημέρωσε για την επιλογή της. Με μία δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έστειλε τις ευχές της για τη νέα χρονιά και εξομολογήθηκε γιατί αποφάσισε να απέχει κάποιο διάστημα από τα μέσα κοινωνική δικτύωσης.

Έγραψε χαρακτηριστικά

«Καλή χρόνια σε όλους παιδιά! Ο χρόνος αυτός με βρήκε με μια έντονη ανάγκη να αδειάσω, να καθαρίσω το σώμα και το μυαλό μου από πολλά. Άλλαξαν οι τροφές που είναι ευπρόσδεκτες πια στο σύστημα μου από ένστικτο. Το κρασί έγινε τσάι του βουνού. Η πολλή πληροφορία περιορίστηκε σε ότι μόνο αγγίζει την ψυχή μου. Τα τηλεφωνήματα γίνονται μόνο σε αυτούς που λαχταρώ να ακούσω. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτή η φάση, αλλά την καλοδέχτηκα. Είστε και άλλοι εκεί έξω που αισθάνεστε το ίδιο; Και μια ευχή για το 2022. Εύχομαι να ελευθερωθούμε πια από τον φόβο και να βρει η αγάπη χώρο, να κάνει τα θαύματα της!» έγραψε η Κάτια Ζυγούλη κάτω από την ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katia Zygouli (@katiazygouli)

Λίγα λόγια για εκείνη

Σε ηλικία 18 ετών αποφάσισε να εγκατασταθεί στην Αθήνα για τον διαγωνισμό ομορφιάς “Elite Model Look 1996”, όπου τελικά κέρδισε τον τίτλο. Ένα χρόνο αργότερα, έλαβε μέρος στο διαγωνισμό “Playmate of the Year” που προβλήθηκε από το κανάλι STAR και στέφθηκε νικήτρια.

Έπειτα, έζησε και εργάστηκε κατά διαστήματα στο Παρίσι, τη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες, όπου συνεργάστηκε με μεγάλους οίκους μόδας αλλά επέστρεψε στην Ελλάδα. Έχει ψηφιστεί δύο φορές “Μοντέλο της Χρονιάς” από την ελληνική βιομηχανία μόδας (2002 & 2004) ενώ έχει φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα των ελληνικών εκδοχών των περιοδικών Vogue, InStyle, Playboy, Nitro, MarieClaire, Beaute, Glow κ.α.

Έχει φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα αρκετών πολλών διεθνών περιοδικών μόδας όπως το Bazaar και το Elégance της Γαλλίας. Οι διεθνείς καμπάνιες της περιλαμβάνουν τις εταιρίες S.T. Dupont, Riani, Persol, Maria Galland, Nivea, Schwarzkopf, Pantene, Avon και Longchamp. Η Ζυγούλη εκπροσωπήθηκε από διάφορα πρακτορεία μόδας, όπως το IMG Paris, Storm Models, PS Model Management και Next Model Management.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments