Lifestyle

Σίσσυ Χρηστίδου: Λύγισε στον αέρα του Mega μπροστά στον Τζώνη Καλημέρη

Σίσσυ Χρηστίδου: Λύγισε στον αέρα του Mega μπροστά στον Τζώνη Καλημέρη
Σίσσυ Χρηστίδου: «Πολύ ωραίος τύπος. Εγώ συγκινήθηκα που το είδα, αλλά εντάξει, είμαι εμπλεκόμενη συναισθηματικά μαζί σας».

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σήμερα ο Τζώνη Καλημέρης. Η Σίσσυ Χρηστίδου τού είχε ετοιμάσει ένα βίντεο – αφιέρωμα στη ζωή και την καριέρα του, με την ίδια να συγκινείται στο τέλος. Σίσσυ Χρηστίδου

«Ωραίος τύπος!», είπε με χιούμορ ο Τζώνη Καλημέρης μετά το τέλος της προβολής του βίντεο.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, συγκινημένη, του απάντησε: «Πολύ ωραίος τύπος. Εγώ συγκινήθηκα που το είδα, αλλά εντάξει, είμαι εμπλεκόμενη συναισθηματικά μαζί σας». Η Σίσσυ Χρηστίδου είπε επίσης συγκινημένη: «Κοίτα τώρα τι έπαθα. Δεν το έχω πάθει σε άλλα κι άλλα».

«Είναι δύσκολα τα πράγματα και μεγάλος ο ανταγωνισμός»

Όπως είπε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» θεωρεί ότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στην τηλεόραση πλέον. «Είναι δύσκολα τα πράγματα και μεγάλος ο ανταγωνισμός. Τα σίριαλ είναι αρκετά και οι εκπομπές είναι πολλές. Πιστεύω όσοι κάνουν τη δουλειά που έκανα εγώ κάποτε περνούν δύσκολα, η πίεση είναι μεγάλη», είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια, παραδέχτηκε ότι έχει αδικήσει κόσμο, όχι όμως ότι έχει προσβάλλει κάποιον. «Έχω αδικήσει κόσμο. Όταν διοικείς είναι υποκειμενική η κρίση πάντα. Το μυστικό είναι να γίνει με σεβασμό και να εξηγήσεις στον άλλον, γιατί δεν είναι επιλογή σου», δήλωσε. Σίσσυ Χρηστίδου

Τι είπε για την Ελένη Μενεγάκη

Όπως ανέφερε αργότερα, αν έχει μετανιώσει για κάτι στην καριέρα του, ήταν δύο σειρές, το «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» και τα «Εγκλήματα», στα οποία και δεν είχε πιστέψει ότι θα γνωρίσουν επιτυχία.

Τέλος, τόνισε πως αν έκανε μία αλλαγή στην τηλεόραση, θα ήταν να αλλάξει ζώνη στην Ελένη Μενεγάκη. «Την Ελένη Μενεγάκη θα την έβαζα να κάνει late night, έχει χιούμορ και κάνει τρομερές συνεντεύξεις», είπε κλείνοντας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments