Ελλάδα

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Διακοπή κυκλοφορίας στην Αθηνών – Κορίνθου

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Διακοπή κυκλοφορίας στην Αθηνών – Κορίνθου
Η ΕΛ.ΑΣ. συνιστάται η κυκλοφορία οχημάτων στην Αττική, αύριο να γίνεται αποκλειστικά με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων

Διακόπηκε το βράδυ της Δευτέρας η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, από τα διόδια της Ελευσίνας έως τα διόδια Καλαμακίου και στα δύο ρεύματα.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, από τη γέφυρα Καλυφτάκη έως τον κόμβο Οινοφύτων και στα δύο ρεύματα.

Τέλος, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι για αύριο, Τρίτη 25 Γενάρη, «συνιστάται η κυκλοφορία οχημάτων στην Αττική, αποκλειστικά με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων».

Πυκνές χιονοπτώσεις αναμένονται τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με τον διευθυντή του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου, Θοδωρή Κολυδά. Ο κ. Κολυδάς τόνισε πως με τα νέα στοιχεία, φαίνεται ότι το κύμα θα συνεχιστεί και οι μεγάλες εντάσεις θα είναι σίγουρα μέχρι τα μεσάνυχτα ή δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι αυτό το κύμα θα έχει σύνολο 16 ώρες διάρκεια με μεγάλες εντάσεις. Σε ορισμένες περιοχές της Αττικής, της Στερεάς και της Εύβοιας θα υπάρχει μεγάλο ύψος χιονιού μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες αύριο. Για το λεκανοπέδιο η ύφεση θα υπάρξει από το μεσημέρι της Τρίτης, αν και τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν να εξασθενούν νωρίτερα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments