Ελλάδα

Κακοκαιρία Ελπίδα – Κλειστά σχολεία: Αύριο Τρίτη 25/1 – Σε ποιες περιοχές δεν θα λειτουργήσουν

Κακοκαιρία Ελπίδα – Κλειστά σχολεία: Αύριο Τρίτη 25/1 – Σε ποιες περιοχές δεν θα λειτουργήσουν
Ευχαριστίες της υπουργού Παιδείας προς εκπαιδευτικούς και γονείς για τη συμμετοχή στην τηλεκπαίδευση

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου και σε κάποιες περιπτώσεις και την Τετάρτη  τα σχολεία όλων των βαθμίδων σε περιοχές που πλήττονται από την κακοκαιρία «Ελπίδα».

Σήμερα πρώτη μέρα αναστολής λειτουργίας πολλών σχολείων «επιστρατεύτηκε» η μέθοδος της τηλεκπαίδευσης με την υπουργό  Παιδείας σε ανάρτησή της στο Τwitter να αναφέρει ότι συμμετείχαν μαθητές και εκπαιδευτικοί σε πάνω από 46.000 ψηφιακές τάξει.

Η κ. Κεραμέως απήθυνε ευχαριστίες «προς τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για την ετοιμότητα και την συνέπειά τους»

Τα σχολεία που θα μείνουν κλειστά την Τρίτη 25 Ιανουαρίου

Αττική

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στην Αττική, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα» και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου.

Δεν θα λειτουργήσουν βρεφονηπιακοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια στο λεκανοπέδιο

Κλειστά τα σχολεία σε Δωδεκάνησα -Κυκλάδες και αύριο

 Στερεά Ελλάδα

Εύβοια

Διακοπή έως και Τετάρτη 26/01/2022 όλων των σχολικών μονάδων που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας.

Ερέτρια Κλειστά τα σχολεία μέχρι την Τετάρτη.

Δήμος Κύμης Αλιβερίου

Κλειστά και την Τρίτη τα σχολεία όλων των βαθμίδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (βρεφονηπιακοί σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια  και Λύκεια).

Θήβα

Κλειστά όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, νηπιαγωγεία και παιδικοί σταθμοί (δημοτικοί και ιδιωτική) την Τρίτη 25 Ιανουαρίου και την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου. Το Ειδικό Σχολείο (ΕΕΕΕΚ) Λουτουφίου και το Ειδικό Σχολείο Θήβας.

Θεσσαλία

ΔήμοΣ Ν. Πηλίου 

Αναστολή λειτουργίας και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 όλων των Σχολικών Μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Δήμος Αλμυρού

Την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων στην Α/θμια και Β/θμια Εκπαίδευση για το διήμερο 24 – 25 Ιανουαρίου 2022, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και κυρίως λόγω του παγετού που αναμένεται, αποφάσισε ο δήμαρχος Αλμυρού, Βαγγέλης Χατζηκυριάκος.

Δήμος Βόλου

Κλειστά όλα τα σχολεία στην περιοχή ευθύνης του Δήμου.

Κρήτη 

Ρέθυμνο

Δήμος Ρεθύμνου

Ο Δήμος Ρεθύμνης, ανακοίνωσε ότι τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022.

Τα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Ρεθύμνης θα επαναλειτουργήσουν την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022.

Δήμος Μυλοποτάμου

Με απόφαση Δημάρχου, όλα τα σχολεία του Δήμου Μυλοποτάμου και των δύο βαθμίδων εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Αντίστοιχη απόφαση ισχύει και για του Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς σταθμούς σε όλο τον Δήμο Μυλοποτάμου.

Ηράκλειο

Δήμος Ηρακλείου

Κλειστά θα είναι τα σχολεία όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί

Δήμος Γόρτυνας

Λόγω της χιονόπτωσης και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που καταγράφονται στις Δ.Ε. Αγίας Βαρβάρας και Ρούβα, του Δήμου όλα τα σχολεία (Βρεφικός, Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) στις παραπάνω Δημοτικές Ενότητες θα παραμείνουν κλειστά  και την Τρίτη 25/1.

Δήμος Φαιστού

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν τόσο οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Φαιστού, όσο και Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία όλων των βαθμίδων θα παραμείνουν κλειστά σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Χανιά: Όλες οι σχολικές μονάδες  Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων θα παραμείνουν κλειστές και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022.

Δήμος Σητείας: Κλειστά και την Τρίτη τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι Παιδικοί – Βρεφονηπιακοί Σταθμοί.

Δήμος Κισσάμου:  Αναστολή λειτουργίας και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου του Δημοτικού σχολείου και του Νηπιαγωγείου Έλους.

Δυτική Ελλάδα

Αιτωλοακαρνανία

Κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και την Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022, με απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη, Μαρίας Σαλμά.

Δήμος Ι.Π Μεσολογγίου

Κλειστά όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και όλοι οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί και τα ΚΔΑΠ.

Δήμος Αγρινίου

Με απόφαση του Δημάρχου Αγρινίου κλειστά θα είναι τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  στον Δήμο Αγρινίου την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Κλειστοί θα παραμείνουν οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, τα ΚΔΑΠ και τα ΚΔΑΠμεΑ .

Δήμος Αμφιλοχίας 

Κλειστά όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Δήμο Αμφιλοχίας, καθώς και όλοι οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.

Όπως προβλέπετε για τέτοιες περιπτώσεις, τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν με εξ αποστάσεως διδασκαλία (τηλεκπαίδευση).

Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας 

Με απόφαση του Δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας κλειστά θα είναι τα σχολεία, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας, και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών. Κλειστά θα παραμείνουν και τα ΚΔΑΠ.

Δήμος Ξηρομέρου 

Αναστέλλεται και την Τρίτη η λειτουργία των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, των ΚΔΑΠ και των παιδικών σταθμών στα όρια του Δήμου Ξηρομέρου.

Πελοπόννησος

Αχαϊα

Κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες της Π.Ε. Αχαΐας για τη Δευτέρα και την Τρίτη, 24 και 25 Ιανουαρίου 2022.

Σημειώνεται ότι στο σύνολο των εκπαιδευτικών μονάδων που θα παραμείνουν κλειστές, θα ακολουθηθεί η μέθοδος της τηλεκπαίδευσης.

Δήμος Ναυπλιέων

Ο Δήμος Ναυπλιέων αποφάσισε το κλείσιμο των σχολείων για  τις 24 και   25 Ιανουαρίου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί στο Ναύπλιο θα είναι ανοιχτοί.

Δήμος  Κορίνθου

Κλειστές οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του Δήμου Κορινθίων (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια και παιδικοί σταθμοί) και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022.

Βόρειας Κυνουρίας

Αναστολή λειτουργίας και την Τρίτη των  Δημοτικών Παιδικοί Σταθμοί, καθώς και των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Δήμος Άργους Μυκηνών

Κλειστά και την Τρίτη όλοι οι Δημοτικοί Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Άργους Μυκηνών, όλες οι βαθμίδες εκπαίδευσης (Α βάθμια και Β βάθμια) και τα ΚΔΑΠ.

Δήμος Επιδαύρου

Αναστολή λειτουργίας των Σχολικών Μονάδων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Επιδαύρου, την  Τρίτη 25/1/2022. Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Επιδαύρου θα λειτουργήσουν με ώρα έναρξης 10.00΄ π.μ.

Δήμος Ερμιονίδας

Αναστολή λειτουργίας έως την Τετάρτη των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Δημοτικών και Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών και ΚΔΑΠ του Δήμου Ερμιονίδας,

.Δήμος Βόρειας Κυνουρίας

Κλειστοί και την Τρίτη οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί καθώς και οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Βόρειο Αιγαίο

Σάμος

Κλειστές και την Τρίτη οι σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και οι ιδιωτικοί και δημοτικοί Βρεφονηπιακοί καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί.

Ανατολική Μακεδονία – Θράκη

Καβάλα

Κλειστά και την Τρίτη στους Δήμους Παγγαίου και Νέστου

Ξάνθη

Κλειστά όλα τα σχολεία  την Τρίτη 25 Ιανουαρίου στους Δήμους Ξάνθης και Τοπείρου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments