Ελλάδα

Κανονικά διεξάγονται οι πτήσεις στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Κανονικά διεξάγονται οι πτήσεις στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Λόγω της έντονης χιονόπτωσης πιθανόν να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις τόσο στις αναχωρήσεις όσο και στις αφίξεις

Κανονικά γίνονται οι πτήσεις στο αεροδρόμιο «Ελευθέριο Βενιζέλος», ωστόσο λόγω της έντονης χιονόπτωσης πιθανόν να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις τόσο στις αναχωρήσεις όσο και στις αφίξεις.

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές του αεροδρομίου, ήδη γίνονται εργασίες εκχιονισμού στις πίστες και αποπαγοποιήσεις στα αεροσκάφη.

Μάλιστα σε ανακοίνωσή του το αεροδρόμιο αναφέρει «δυσμενή καιρικά φαινόμενα συμπεριλαμβανομένου χιονόπτωσης και παγετού, θα επικρατήσουν σε ορισμένες περιοχές της χώρας και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, τη Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών σχεδιάζει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την απρόσκοπτη λειτουργία του αεροδρομίου. Συνιστάται οι επιβάτες να προγραμματίζουν τη μεταφορά τους στο αεροδρόμιο αρκετό χρόνο πριν από το πρόγραμμα της πτήσης τους και να επιβεβαιωνουν την κατάσταση της πτήσης με την αεροπορική εταιρεία».