Καιρός

Καιρός σήμερα 24 Ιανουαρίου: Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές, Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα

Καιρός σήμερα 24 Ιανουαρίου: Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές, Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα
Καιρός σήμερα 24 Ιανουαρίου: Προβλέπεται τις πρωινές ώρες σε όλο το Αιγαίο τις Σποράδες στη νότια Χαλκιδική την ανατολική Μαγνησία και την ανατολική Εύβοια τοπικές νεφώσεις.

Προβλέπεται τις πρωινές ώρες σε όλο το Αιγαίο τις Σποράδες στη νότια Χαλκιδική την ανατολική Μαγνησία και την ανατολική Εύβοια τοπικές νεφώσεις με σποραδικές χιονοπτώσεις στα βορειότερα τμήματα και βροχοπτώσεις στα νοτιότερα και κυρίως στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Σταδιακά τα φαινόμενα θα μετακινηθούν πρόσκαιρα στη Μαγνησία στα ανατολικά του νομού Λάρισας στη Φθιώτιδα την Αττική τη Βοιωτία την υπόλοιπη Εύβοια και το μεγαλύτερο μέρος της Πελοποννήσου ενώ στα νότια νησιώτικα τμήματα θα συνεχιστούν οι βροχές και το χιονόνερο. Καιρός σήμερα 24 Ιανουαρίου

Πρόσκαιρα τις μεσημεριανές ώρες λίγες ασθενείς χιονοπτώσεις άνευ σημασίας θα σημειωθούν και σε τμήματα της Μακεδονίας της Ηπείρου της δυτικής Στερεάς και των νησιών του Ιονίου αλλά τα φαινόμενα μέχρι και το απόγευμα θα έχουν σταματήσει και θα έχουν επικεντρωθεί έως αργά το βράδυ σε τμήματα των Σποράδων της ανατολικής Στερεάς της Εύβοιας των νησιών του βόρειου κεντρικού και νοτίου Αιγαίου και της ανατολικής Πελοποννήσου και Κρήτης.

Επισημαίνεται ότι οι χιονοπτώσεις στις Σποράδες τη Σκύρο ολόκληρη σχεδόν την Εύβοια το ανατολικό κομμάτι του νομού Μαγνησίας τη Βοιωτία τα δυτικά βόρεια και ανατολικά του νομού Αττικής και τα νότια του νομού Μαγνησίας θα είναι κατά τόπους ισχυρά ενώ πρόσκαιρα ισχυρά θα είναι τα φαινόμενα και σε τμήματα των Κυκλάδων και των ημιορεινών ορεινών της Κορινθίας και της Κρήτης.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί 8 και προς το βράδυ και 9 με 10 μποφόρ ενώ στα νότια τμήματα του Αιγαίου και στο Ιόνιο βορειοανατολικοί 5 με 7.

H θερμοκρασία θα κυμανθεί από -12 έως 4 βαθμούς Κελσίου στη Μακεδονία τη Θράκη τη Θεσσαλία την ανατολική Στερεά και το εσωτερικό της Ηπείρου της Πελοποννήσου της Εύβοιας και των νησιών του βορειοανατολικού αιγαίου και από -3 έως 9 βαθμούς Κελσίου στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας.

Θεσσαλία: προβλέπονται νεφώσεις με χιονοπτώσεις κατά τόπους αξιόλογες στο νομό Μαγνησίας τα παραθαλάσσια τμήματα του νομού Λάρισας στις Σποράδες ενώ τις μεσημεριανές ώρες πρόσκαιρα πιθανόν να σημειωθούν κάποιες ασθενείς χιονοπτώσεις και στην υπόλοιπη πεδιάδα με γρήγορη βελτίωση προς το απόγευμα. Επισημαίνεται ότι μεγάλο ύψος χιονιού θα σημειωθεί στο ανατολικό κομμάτι του νομού Μαγνησίας και στις Σποράδες. Καιρός σήμερα 24 Ιανουαρίου

Λάρισα: προβλέπονται κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις και διαστήματα ηλιοφάνειας το πρωί ενώ το μεσημέρι πρόσκαιρα υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς χιονοπτώσεις άνευ σημασίας που το απόγευμα θα σταματήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά στα παραθαλάσσια βορειοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ αλλά γρήγορα θα στραφούν σε βορειοανατολικούς 7 με 8 μποφόρ και πιθανόν το βράδυ και 9 στις Σποράδες και στα πεδινά τμήματα και τα ορεινά θα στραφούν σε βορειοανατολικούς 3 με 6 μποφόρ κατά περιόδους.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα πεδινά τμήματα των νομών Τρικάλων Καρδίτσας Λάρισας αλλά και Μαγνησίας από -5 έως 3 βαθμούς Κελσίου ενώ στα παραθαλάσσια και τις Σποράδες από -1 έως 3.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments