Καιρός

Ιπποκράτειος πολιτεία: Στα λευκά η λίμνη Μπελέτσι από τα χιόνια της «Ελπίδας»

Ιπποκράτειος πολιτεία: Στα λευκά η λίμνη Μπελέτσι από τα χιόνια της «Ελπίδας»
Ιπποκράτειος πολιτεία: Στα λευκά ντύθηκε από την κακοκαιρία «Ελπίδα» δημιουργώντας ένα μαγευτικό τοπίο σε όλη την περιοχή.

Η θερμοκρασία βρίσκεται κάτω του μηδενός, ενώ παρά την χιονόπτωση η περιοχή είναι ιδανική για μια βόλτα καθώς οι δρόμοι που οδηγούν στην περιοχή είναι για την ώρα ανοιχτοί προς όλο τον κόσμο που θέλει να απολαύσει τα χιόνια.  Αναμένονται πτώσεις της θερμοκρασίας και στις βορειότερες περιοχές της Αθήνας μέσα στην μέρα, καθώς η επέλευση της κακοκαιρίας «Ελπίς» πλησιάζει και την υπόλοιπη Αττική.

Ιπποκράτειος πολιτεία

Πολικό ψύχος και χιόνι στην Αττική

Από νωρίς το ξημέρωμα πυκνό χιόνι άρχισε να πέφτει στα Βίλια Αττικής, όπου πλέον έχει σκεπάσει τα πάντα.  Σε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί οι Αρχές για την αντιμετώπιση της Πολικής Κακοκαιρίας «Ελπίς» με τα πρώτα χιόνια να έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους και σε ημιορεινές περιοχές της Αττικής. Από νωρίς το ξημέρωμα πυκνό χιόνι άρχισε να πέφτει στα Βίλια Αττικής, όπου πλέον έχει σκεπάσει τα πάντα.

Ιπποκράτειος πολιτεία

Σαν έτοιμοι από καιρό οι κάτοικοι της περιοχής…

Οι κάτοικοι δηλώνουν προετοιμασμένοι καθώς έχουν προμηθευτεί καυσόξυλα, πετρέλαιο ή ακόμα και γεννήτριες σε περίπτωση που τυχόν διακοπεί η ηλεκτροδότηση

Δεν είναι λίγοι εκείνοι, που επισκέφθηκαν τον οικισμό για να απολαύσουν το χιόνι, ενώ να σημειωθεί πως δεν χρειάζονται αλυσίδες για τα αυτοκίνητα ώστε να φτάσουν στα Βίλια.

Η εξέλιξη της κακοκαιρίας Ελπίς, υπόσχεται χιόνι και στο κέντρο της Αθήνας, αύριο Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2021.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments