Οικονομία

Κακοκαιρία Ελπίδα μαγαζιά [25/1]: Τι ώρα ανοίγουν σούπερ μάρκετ και μαγαζιά

Κακοκαιρία Ελπίδα μαγαζιά [25/1]: Τι ώρα ανοίγουν σούπερ μάρκετ και μαγαζιά
Κακοκαιρία Ελπίδα μαγαζιά [25/1]: Θα λειτουργήσουν αλλά με διαφορετικό ωράριο λειτουργίας τα σούπερ μάρκετ και τα μαγαζιά την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2021.

Θα λειτουργήσουν αλλά με διαφορετικό ωράριο λειτουργίας τα σούπερ μάρκετ και τα μαγαζιά την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2021 λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδα. Σύμφωνα με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας, τα καταστήματα τροφίμων δύνανται να λειτουργήσουν από τις 10:00 έως τις 18:00, ενώ ανοιχτά θα είναι και τα βενζινάδικα.

Σημειώνεται, πως ο Χρήστος Στυλιανίδης ανέφερε κατά την έκτακτη ενημέρωση για τα μέτρα που ελήφθησαν για την κακοκαιρία Ελπίδα, πως στην περιφέρεια Αττικής, στους νομούς Βοιωτίας, Ευβοίας, Κυκλάδων, στις Σποράδες και στην Κρήτη κηρύσσεται για τις 25/1 κατάσταση ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας.

Πως θα λειτουργήσουν οι επιχειρήσεις

Αναστέλλεται επίσης η λειτουργία των ιδιωτικών επιχειρήσεων, πλην των καταστημάτων τροφίμων, φαρμακείων και άλλων δομών υγείας, πρατηρίων υγρών καυσίμων και άλλων επιχειρήσεων που λειτουργούν κατά τις αργίες όπως επίσης επιχειρήσεων η λειτουργία των οποίων συμβάλλει στην αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας.

Τι ανακοίνωσε ο Χρήστος Στυλιανίδης για συγκεκριμένες περιφέρειες

Στην περιφέρεια Αττικής, στους νομούς Βοιωτίας, Ευβοίας, Κυκλάδων, στις Σποράδες και στην Κρήτη κηρύσσεται για αύριο κατάσταση ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας λόγω προειδοποίησης για εκδήλωση αυξημένης διακινδύνευσης συμβάντων φυσικών καταστροφών και τη λήψη σχετικών έκτακτων μέτρων.  Συγκεκριμένα αναστέλλεται η λειτουργία όλων των δημοσίων υπηρεσιών, εξαιρουμένων των υπηρεσιών των ΟΤΑ Α και Β βαθμού, των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας, των δημοσίων δομών υγείας και άλλων υπηρεσιών η λειτουργία των οποίων είναι αναγκαία για τη διαχείριση του φαινομένου κατά την κρίση του προϊσταμένου της οικίας οργανικής μονάδας. Τα ΜΜΜ θα λειτουργούν όπου είναι εφικτό (Τα σταθερής τροχιάς θα λειτουργήσουν και τα κινούμενα όπου είναι δυνατόν).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments