Αθλητισμός

Κακοκαιρία Ελπίς – Παναθηναϊκός: Κατέρρευσε το στέγαστρο στα επίσημα

Κακοκαιρία Ελπίς – Παναθηναϊκός: Κατέρρευσε το στέγαστρο στα επίσημα
Μάχη με τον χρόνο για την αποκατάσταση, ώστε να διεξαχθεί το εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο

Μεγάλες ζημιές υπέστη το γήπεδο της ιστορικής έδρας του Παναθηναϊκού στη Λεωοφόρο Αλεξάνδρας «Απόστολος Νικολαΐδης», από την κακοκαιρία Ελπίδα που χτύπησε με σφοδρότητα την Αττική.

Οι ισχυρές χιονοπτώσεις και οι μεγάλες ποσότητες χιονιού «λύγισαν» το σκέπαστρο στην εξέδρα των επισήμων με συνέπεια να καταρρεύσει.

Το σκέπαστρο, όπως αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες, που κάνουν τον γύρο των social media έχει υποστεί ολική καθίζηση στο μεγαλύτερο μέρος του.

Επιπλέον, η πτώση του σκελετού και των άλλων υλικών, αναμένεται να έχει προκαλέσει φθορές στα καθίσματα και στις σουίτες που υπάρχουν από κάτω, καθώς και στον γενικότερο εξοπλισμό των θυρών.

Από τον Παναθηναϊκό έχουν ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να φτιαχτεί. Ωστόσο, αν αυτό δεν καταστεί δυνατό, από χρονικής πλευράς και λόγω της κακοκαιρίας που επικρατεί, τότε θα τεθεί θέμα αλλαγής έδρας της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης. Παιχνίδι το οποίο είναι, προγραμματισμένο για το προσεχές Σάββατο (29/01) στις 7:30 το απόγευμα,.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments