Focus

Georgina Rodriguez: Πως γνωρίστηκε με τον άσο του ποδοσφαίρου Ρονάλντο και το ριάλιτι στο Netflix

Georgina Rodriguez: Πως γνωρίστηκε με τον άσο του ποδοσφαίρου Ρονάλντο και το ριάλιτι στο Netflix

Πηγή Φωτογραφίας: instagram

Georgina Rodriguez: Πώς η φίλη του Κριστιάνο Ρονάλντο, πήγε από βοηθός καταστήματος Gucci πρωταγωνίστρια του Netflix στο I Am Georgina ... και μια ζωή πολυτέλειας δίπλα στο πιο καλοπληρωμένο αστέρι του ποδοσφαίρου.

Αφού έμαθε αγγλικά ως au pair στο Μπρίστολ της Αγγλίας, η Georgina Rodriguez εργάστηκε σε ένα κατάστημα Gucci στο Serrano, έναν δρόμο στη Μαδρίτη που φημίζεται για τα καταστήματα τσαντών του. Έχει κάνει μοντέλο για τους Yamamay και Sheglam, έχει τη δική της σειρά ρούχων OM by G και τώρα το δικό της ριάλιτι στο Netflix που θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιανουαρίου.

Ως μικρό κορίτσι η Georgina Rodriguez ήθελε να γίνει χορεύτρια

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Netflix España (@netflixes)

Ως μικρό κορίτσι η Georgina Rodriguez ήθελε να γίνει χορεύτρια. Αλλά η οικογένειά της ήταν πολύ φτωχή για να τη στείλει για μαθήματα και έτσι έπρεπε να αλλάξει τα όνειρά της, εστιάζοντας αντ’ αυτού σε μια καριέρα στον χώρο της μόδας υψηλής ποιότητας. Τώρα, καθώς η μαμά και σύντροφος του σταρ του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο, η Ροντρίγκεζ, 27 ετών, έχει περισσότερα χρήματα από όσα θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

Ζει το είδος της ζωής όπου ο άντρας της τη διώχνει με ιδιωτικό τζετ για δείπνο με αστέρι Michelin και διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο. Η ζωή της είναι το υλικό από το οποίο φτιάχνονται τα όνειρα – τόσο που το Netflix ξεκινά μια εκπομπή για τη ζωή της, I am Georgina, στις 27 Ιανουαρίου. Να πώς η Rodriguez έγινε η ίδια η πριγκίπισσα του ποδοσφαίρου.

Ο σύντροφος του Ρονάλντο είχε μια ταπεινή ανατροφή, μεγαλώνοντας σε ένα μικρό χωριό, τη Jaca, στη βόρεια Ισπανία. Πάντα ήθελε να γίνει χορεύτρια μπαλέτου, αλλά οι γονείς της δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να τη στείλουν σε μαθήματα χορού και έτσι αποφάσισε να κάνει καριέρα στο λιανεμπόριο. Όταν μεγάλωσε αρκετά, μετακόμισε πόλεις και άρχισε να εργάζεται ως σερβιτόρα. Σύμφωνα με τη Sun, είχε βαρεθεί να είναι φτωχή και μετακόμισε στο Σαν Σεμπαστιάν, όπου βρήκε δουλειά ως βοηθός καταστήματος.

Παρά τις συνθήκες της, ήταν αποφασισμένη να δημιουργήσει μια διαφορετική ζωή για τον εαυτό της. Σε μια συνέντευξη με το XL Semanal είπε ότι ήξερε ότι για να συνεχίσει την καριέρα της θα έπρεπε να μάθει πώς να μιλά αγγλικά. Όταν ήταν 17 ετών μετακόμισε στο Μπρίστολ της Αγγλίας, όπου έγινε au pair και κέρδιζε περίπου 10 £ (14 $) την ώρα. Όταν ένιωσε ότι οι γλωσσικές της δεξιότητες είχαν αναπτυχθεί, κατευθύνθηκε στη Μαδρίτη για να ακολουθήσει το όνειρό της για καριέρα στο λιανεμπόριο.

Όταν μετακόμισε στη Μαδρίτη, η Ροντρίγκεζ το περιέγραψε ως «φρικτό» λόγω της οικονομικής πίεσης που δεχόταν

Η λαμπερή ζωή της μπορεί τώρα να είναι γεμάτη με μάρκες πολυτελείας και ετικέτες σχεδιαστών, αλλά όταν μετακόμισε στη Μαδρίτη, η Ροντρίγκεζ το περιέγραψε ως «φρικτό» λόγω της οικονομικής πίεσης που δεχόταν. Σύμφωνα με την The Sun, στην επερχόμενη εκπομπή της στο Netflix, λέει ότι ήταν τόσο σπασμένη που κατέληξε να μένει σε ένα διαμέρισμα που ήταν αποθήκη. Η Ροντρίγκεζ είπε ότι πάλευε όλο το χρόνο γιατί δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά τη θέρμανση ή το κλιματιστικό, με αποτέλεσμα να παγώνει το χειμώνα και να ψήνεται το καλοκαίρι.

Το 2016, ο Rodriguez εργαζόταν ως βοηθός καταστήματος για την Gucci. Εκεί γνώρισε για πρώτη φορά τον Ρονάλντο. Είπε στην Grazia ότι ήταν πολύ «ντροπαλή» γύρω του, αλλά εξήγησε ότι ήταν αγάπη με την πρώτη ματιά και για τους δύο. Λίγες μέρες αργότερα συναντήθηκαν ξανά σε μια εκδήλωση των Dolce & Gabbana όπου μπορούσαν να είναι πιο χαλαροί και άρχισαν να κουβεντιάζουν. Σύμφωνα με τη Sun, η Ροντρίγκεζ «απολύθηκε» από τη δουλειά της μόλις ο κόσμος έμαθε για τη σχέση της με το εικονίδιο του ποδοσφαίρου. Το δημοσίευμα έγραψε ότι τα αφεντικά πίστευαν ότι η προσοχή των θαυμαστών θα απέτρεπε την είσοδο των πελατών στο κατάστημα.

Το ζευγάρι έχει μια τετράχρονη κόρη, την Alana Martina, και τον Οκτώβριο του 2021 ανακοίνωσε ότι περιμένει δίδυμα. Ο Ροντρίγκεζ μεγαλώνει επίσης τα πεντάχρονα δίδυμα Εύα και Ματέο, που γεννήθηκαν μέσω παρένθετης μητρότητας, και τον 11χρονο Κριστιάνο Ρονάλντο Jnr (η μητέρα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί). Είπε στην ιταλική Elle ότι η ζωή της είναι «συνηθισμένη» και συνίσταται στο να κανονίζει πρωινό και μεσημεριανό για τα παιδιά και να τα ντύνει για το σχολείο, πριν πάει στο γυμναστήριο ή στο σπα.

Ο Ρονάλντο, ο οποίος είναι διαβόητος ιδιωτικός, έχει τώρα μια κοπέλα με το δικό της τηλεοπτικό ριάλιτι. Το I Am Georgina θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 27 Ιανουαρίου. Η σειρά υποτίθεται ότι θα δώσει βαθύτερη εικόνα για τη γυναίκα που αιχμαλώτισε την καρδιά του Ρονάλντο και θα δείξει πώς έχει κάνει το δικό της τρόπο στη ζωή, χαράσσοντας μια καριέρα για τον εαυτό της, παρά το φτωχό της υπόβαθρο .

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments