Ελλάδα

Κακοκαιρία «Ελπίδα» Αττική Οδός: Έσπασαν τα νερά εγκύου που ήταν εγκλωβισμένη – Γέννησε πρόωρα

Κακοκαιρία «Ελπίδα» Αττική Οδός: Έσπασαν τα νερά εγκύου που ήταν εγκλωβισμένη – Γέννησε πρόωρα
Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν περιέγραψαν οι γονείς του παιδιού που ήρθε πρόωρα στη ζωή εξαιτίας του εγκλωβισμού τους στην Αττική Οδό

Σε εφιάλτη μετατράπηκε για μία έγκυο η πιο τρυφερή στιγμή της ζωή της.

Η γυναίκα και σύζυγός της εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό με συνέπεια να «σπάσουν» τα νερά μέσα στο αυτοκίνητο και το μωρό να γεννηθεί πρόωρα, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή μητέρας και παιδιού.

Τι συνέβη

«Είχα μικροενοχλήσεις και μου είπε η γιατρός να πάω στο μαιευτήριο. Με όλα αυτά που έγιναν μου έσπασαν τα νερά. Έφερα στον κόσμο ένα μωρό πρόωρα με καισαρική τομή και ολική νάρκωση. Μου έσπασαν τα νερά μέσα στο αμάξι. Έχω στην αγκαλιά ένα μωρό 35 εβδομάδων, ήμουν στο 8ο μήνα, κινδύνευσε η ζωή και η δικιά μου και του παιδιού μου. Δε θέλω καμία συγνώμη» λέει η μητέρα εμφανώς ταραγμένη στην εκπομπή TLive του Alpha.

«Με απεγκλώβισαν νύχτα οι αστυνομικοί. Ήμουν τόσο ταραγμένη, τόσο χάλια. Όταν έφτασα τελικά στο νοσοκομείο έγινε ένας χαμός. Αν δεν είχα φτάσει, δεν ξέρω τι θα γινόταν ούτε για εμένα ούτε για το μωρό» συμπληρώνει.

Κινδύνευσαν μητέρα και παιδί

«Το μωρό ήταν τυλιγμένο στον ομφάλιο λώρο, είχε δύο περιτυλίξεις. Αυτό το καθυστέρησε, αλλιώς θα είχα γεννήσει μέσα στο αμάξι. Είναι πολύ επικίνδυνο. Αυτή τη στιγμή έχω ένα πρόωρο στην αγκαλιά μου και κλαίω κάθε μέρα» λέει η γυναίκα και συμπληρώνει «σώθηκε η μπέμπα μου. Είναι καλά αλλά επειδή είναι πρόωρη και δε μπορώ να την πάρω στο σπίτι μου. Θα φύγω χωρίς μωρό από το μαιευτήριο»

“Ήμασταν στον απόλυτο εφιάλτη”

Συγκλονιστική είναι και η περιγραφή του πατέρα.

«Τους έλεγα δείξτε έλεος, ήρθε η αστυνομία όταν πια παίζαμε με τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα. Ήρθαν από παραδρόμους, από τη Λαυρίου».

«Ήμασταν στον απόλυτο εφιάλτη. Έλεος! Αφήστε με εμένα και πάρτε μόνο την σύζυγο. Σκέφτηκα ακόμα και να την πάρω αγκαλιά να πεθάνουμε όλοι μαζί! Δεν ξέρω ποιος φταίει. Δε μπορούσα να βρω κάποιον να πω κάτι! »

Το ζευγάρι σύμφωνα με τη δικηγόρο του Γιάννα Παναγοπούλου θα κινηθεί νομικά, ενώ όπως αποκάλυψε δέχεται δεκάδες τηλεφωνήματα από αγανακτισμένους πολίτες οι οποίοι αναμένεται επίσης να καταφύγουν στη δικαιοσύνη για την ταλαιπωρία που υπέστησαν.

Δείτε πώς περιέγραψαν τις στιγμές αγωνίας που έζησαν

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments